CGit tar ny strategisk order med ny kund. Värde 1 MSEK

| 3 september, 2021 | 0 kommentarer

Mölndal                                                                                     2021-09-03

                                                                                                                                                                                                                                                     

CGit har tagit en viktig affär värd 1 MSEK. 

Kunden som verkar inom Medtech arbetar i den absoluta framkanten med forskning och utveckling inom Medtech.
Kundens har ett stort behov av att säkerställa kapaciteten inom beräkning och bearbetning. Med hjälp av den senaste tekniken inom GPU baserad infrastruktur har vi nu tagit fram en plattform som kommer framtidsäkra och möjliggöra fortsatt forskning och utveckling inom deras område.

CGit är med och bidrar till att de både stora, snabba och viktiga steg tas inom forskning och utveckling i Medtech branschen.

Vi är otroligt stolta över att än en gång få vara med och leverera IT-infrastruktur i absolut världsklass. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot långt samarbete framåt, säger Mattias Bergkvist, VD för CGit AB.

 Värdet på affären är 1 MSEK.

CGit fortsätter att leverera nästa generations IT-infrastruktur!

 

//

För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
[email protected]
www.cgit.se

Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3e september 2021.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar bl.a. datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *