ChemoTech på Stora Aktiedagen i Stockholm och i Göteborg

| 7 november, 2017 | 0 kommentarer

ti, nov 07, 2017 09:30 CET

Scandinavian ChemoTech AB välkomnar befintliga aktieägare och alla andra som är nyfikna på verksamheten att komma och lyssna på oss, vid Stora Aktiedagen i Stockholm måndagen den 13 november och i Göteborg måndagen den 27 november. 

ChemoTech kommer att deltaga med en egen monter samt ge besökarna en introduktion och uppdatering till vår spännande verksamhet. ChemoTech kommer representeras av VD och Produkt och RD-chef – både på Stora Aktiedagen i Stockholm och i Göteborg.

Presentationstider:

Stockholm måndag 13 november kl 14:40-15:10 och Göteborg måndag 27 november kl 14:10-14:40.

Om Du inte har möjlighet att närvara på plats kan Du alltid följa presentationerna via datorn eller mobilen. Presentationerna livesänds på
www.aktiespararna.se/tv/live
och ondemand på
www.aktiespararna.se/tv/evenemang

För mer information vänligen kontakta:

Mohan Frick, VD

+ 46 (0)10-218 93 03

[email protected]

Scandinavian ChemoTech AB (publ)

www.chemotech.se

ChemoTech är ett ungt, dynamiskt life science-företag som vilar på stor medicinsk expertis och tekniskt kunnande. Vår senaste lansering av IQWaveTM är en innovation inom elektrokemoterapi, som är anpassad för behandling av olika typer av tumörer. ChemoTech strävar efter att bidra till en mer tillgänglig cancervård. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på NASDAQ First North i Stockholm. Bolaget har huvudkontor i Malmö, mitt i den medicintekniskt expansiva Öresundsregionen. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *