Comintelli tecknar avtal med ny europeisk kund

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Comintelli har tecknat ett treårigt licensavtal med ett europeiskt multinationellt kemiföretag med ett ordervärde om ca 1,4 mkr. Ordern avser Comintellis molnbaserade tjänst för omvärldsbevakning- och analys kallad Intelligence2day®. Accept har inte erhållits för att offentliggöra kundens namn.

”Detta är en prestigeaffär för oss där vi levererat en självbetjäningsportal för att samla och förmedla kundens omvärldsinsikter globalt. Vi är stolta över att ha lyckats svara upp mot kundens högt ställda tekniska krav på sin informationshantering och ser fram emot ett fortsatt långsiktigt samarbete,” säger Comintellis VD Jesper Martell.

Bolagets redovisningsprincip för intäkter gällande licensavtal medför att hela ordern redovisas som intäkt när avtal signerats samt leverans skett. Hela ordervärdet om ca 1,4 mkr kommer att intäktsföras i december 2021. Fakturering sker däremot årligen.

Jesper Martell, CEO 

Email: [email protected]
Phone: +46 8 6637 600

 

OM COMINTELLI

Comintelli (www.comintelli.com) är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst (s.k. Software as a Service, SaaS) för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day® (www.intelligence2day.com).

Intelligence2day® används idag av såväl mindre företag som större globala organisationer. Dessa kunder använder tjänsten för att lättare navigera i, och skapa mening och insikter ur, en allt snabbare växande informationsmängd. Information som ofta är ostrukturerad och härleds från ett stort antal informationskällor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.