Coor tecknar nytt nordiskt IFM-avtal med PostNord

| 29 mars, 2021 | 0 kommentarer

Coor har tecknat ett nytt nordiskt IFM-avtal med PostNord. Uppdraget har, fullt implementerat, ett årligt kontraktsvärde om cirka 120 MSEK. Kontraktet löper över fyra år med option på ytterligare fyra års förlängning.

Uppdraget startade 1 januari 2021 i Danmark och leveransen i Sverige, Norge och Finland påbörjas den 1 juli 2021. Leveransen inkluderar lokalvård, yttre skötsel, intern avfallshantering, kaffe och vattenmaskiner, samt vaktmästeri och internservice till PostNords samtliga fastigheter i Norden med en byggnadsyta på cirka 1 500 000 kvm.

– Vi är väldigt glada över att PostNord ger oss det här förtroendet. Avtalet befäster dessutom vår position som marknadsledare inom IFM i Norden, säger AnnaCarin Grandin, vd och koncernchef på Coor.

För mer information, pressbilder mm, besök www.coor.se eller kontakta:

AnnaCarin Grandin, vd och koncernchef, Coor

+46 10 559 57 70

[email protected]

Magdalena Öhrn, Kommunikationsdirektör, Coor

+46 10 559 55 19,

[email protected]

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens mest bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, E.ON, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagar-myndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *