Connect with us

Marknadsnyheter

Craftor AB ny huvudpartner till AIK Fotboll

Published

on

AIK Fotboll är överens med Craftor AB om ett samarbetsavtal som sträcker sig från och med den 1 januari 2023 till och med den 31 december 2023. Samarbetet kommer bland annat att innebära att Craftor kommer exponeras som tröjsponsor och sitta på vingarna på matchtröjan för AIK Fotbolls representationslag.

– Det känns mycket inspirerande att välkomna Craftor till AIK-familjen. I Craftor har vi en stark huvudpartner som är genuin och framåtlutad i sitt engagemang. Under säsongen kommer vi se Craftor på både damernas och herrarnas vingar på matchtröjorna, och vår gemensamma ambition är att få varandra att flyga. Det är jag övertygad om att vi skapar rätt förutsättningar för, säger AIK Fotbolls försäljningschef Johan Westin.

– Att få möjligheten att vara huvudpartner med AIK Fotboll känns som en perfekt matchning för oss på Craftor, Vi båda drivs av samma genuina värderingar och samhällsengagemang, vilket ger oss goda förutsättningar att utvecklas på och utanför planen. Att partnerskapet avser både damer och herrar är en självklarhet i ett jämställt samhälle och givet för oss som bolag i vår strävan för en jämställd kraftbransch. Med det sagt så känner vi oss stolta att bli välkomnade in i AIK-familjen, säger Henrik Bolinder, VD Craftor AB.

AIK Fotboll ser fram emot det kommande samarbetet med Craftor och välkomnar dem till AIK-familjen.

Om Craftor
Craftor är en kraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva och konkurrenskraftiga sättet – för bästa resultat. Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande kraftentreprenörer med 150 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området.

Vi ingår sedan December 2020 i Eleda Group. Det ger oss en unik stabilitet och möjlighet till fortsatt utveckling – såväl för våra medarbetare som företaget – samtidigt som vi kan fortsätta behålla den unika känsla som format företaget sedan det grundades för mer än 35 år sedan. Dessutom sker all verksamhet enligt våra kärnvärden för att tillhandahålla en säker och trygg arbetsplats med riktigt bra villkor. Vår verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution.

Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm, men många av våra medarbetare har världen som arbetsfält. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm), Alingsås Gävle, Sundsvall, Sollefteå och Umeå. Läs mer om Craftor på deras hemsida: https://craftor.se/om-oss/.

För mer information, kontakta:
Johan Westin, försäljningschef AIK Fotboll
Mobil: 076 – 018 18 91
E-post: [email protected]

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Rizzo Group meddelar byte av interim CFO

Published

on

By

STOCKHOLM 3 februari 2023 Rizzo Group AB (”Rizzo Group” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolagets interim CFO, Jonas Ohrzén, har sagt upp sig från sin anställning. Som hans efterträdare har Bolaget idag utsett Natalja Schneider till ny interim CFO. Natalja kommer senast från rollen som Head of Group Control på DHL Freight och har tidigare varit CFO på bland annat Nordic Morning Group. Rekryteringen av en permanent CFO pågår och är i sin slutfas.

Jonas Ohrzén kommer att fortsätta i sin nuvarande tjänst till den 6 februari 2023, Natalja Schneider tillträder tjänsten som interim CFO samma dag.

Jag vill tacka Jonas för hans tid och insats i Rizzo Group och önskar honom all lycka framtiden säger Jonas Stille, VD Rizzo Group.

För vidare information, vänligen kontakta:
Jonas Stille, VD, tel: +46 (0) 70 721 03 07, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Rizzo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s markandsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 3 februari 2023 kl.17:15 CET.

Om Rizzo Group
Rizzo Group AB (publ) är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt cirka 60 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Rizzo och Morris med ett utbud av egna och externa varumärken. Rizzo Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker RIZZO B med ISIN-kod SE0016276109 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 200 medarbetare (heltidstjänster). För mer information, besök www.rizzogroup.se

Rizzo Group
+46 8 508 99 200
[email protected]

Rizzo Group AB, Kungsholmstorg 6B, 112 21 Stockholm

Telefon 08-508 99 200. Organisationsnummer 556540-1493. www.rizzogroup.se  

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 28/23 Information regarding Vultus AB’s LEI

Published

on

By

Report this content

Vultus AB’s (VULTS) LEI has been updated from a previous incorrect LEI. 

Correct LEI: 984500C635EA7EDB7420 

Stockholm February 3, 2023 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
[email protected]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Almi Uppsala har beviljat Miris stöd för digitaliseringscheck om 250 000 kr

Published

on

By

Miris har beviljats stöd från Almi i form av en digitaliseringscheck om 250 000 kr. Stödet skall användas i samband med utveckling av det beräkningsverktyg som utvecklas tillsammans med Trients AB.

Stödet är finansierat av den europeiska regionala utvecklingsfonden och har beviljats av Almi Uppsala. Miris skall utveckla en digital lösning för överföring av data från Miris analysinstrument Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) och ett användargränssnitt för det nya beräkningsverktyget som planeras lanseras innan årsskiftet.

”Denna finansiering är mycket uppskattat och är ett viktigt bidrag till vår utveckling av hållbara produkter. Beräkningsverktyget kommer effektivisera arbetet hos våra kunder och öka säkerheten i användningen av analysresultatet från Miris HMA™. Med ett beräkningsverktyg stärker vi Miris produktportfölj och tar ytterligare ett steg mot att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn” säger Camilla Sandberg, VD Miris.

Denna information är sådan som Miris Holding är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-02-03 17:10 CET.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
[email protected]

Om Miris:
Miris är ett globalt MedTech bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris vision är att alla nyfödda barn skall ha samma tillgång till sjukvård för att säkerställa bästa möjliga start i livet. I december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) för Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™). Missionen är att bidra till ökad global neonatal hälsa genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.