Croisette lanserar nytt affärsområde – Insurance Advisory , försäkringsförmedling för fastighetsbranschen

| 8 februari, 2021 | 0 kommentarer

Croisette lanserar idag sitt sjätte affärsområde, försäkringsförmedling inriktad mot fastighetsbranschen. Jenny Ulriksson, Head of Insurance Advisory, har rekryterats med mångårig erfarenhet från försäkringsbranschen.

Croisette Insurance Advisory AB har tillstånd från och står under tillsyn av Finansinspektionen (FI), den myndighet som övervakar företagen på finansmarknaden för ett gott kundskydd. Syftet med bolagets verksamhet är att hantera fastighetsbranschens försäkringsrådgivning och ta tillbaka en del av branschen som utan anledning hamnat utanför fastighetsbranschens kontroll. Croisette blir med tillskottet av affärsområdet en unik rådgivare, då fastighetsrådgivare i övrigt systematiskt valt bort affärsområdet.  

”För Croisette är detta ett oerhört strategiskt affärsområde, där vi nu, med finansinspektionens tillstånd, kan bedriva en rådgivning som ger både bredd och spets i Fastighetsbranschen. Vi ges nu möjligheten att både titta uppifrån och ner, samt från andra hållet, och kan uttala oss även om en hyresgäst är rätt försäkrad eller ej till våra huvudkunder, fastighetsägarna. Vi befäster vår ställning med spetskompetens inom en del av fastighetsbranschen som fastighetsrådgivare helt enkelt inte orkat ta sig an även om det kan tyckas märkligt när tillgångarna såklart kräver fullgoda försäkringar”, säger Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.  

Jenny Ulriksson, med lång erfarenhet inom både försäljning och försäkring, från bla. MARSH, Winterthur International (AXA XL) och A&A Active Insurance, har rekryterats för att ansvara för affärsområdet. Jenny kommer senast från försäkringsförmedlaren Novu.
 
”Som ytterligare ett steg mot att vara den mest kompletta fastighetsrådgivaren och det självklara valet för fastighetsägarna, ser jag det som en fantastisk möjlighet att nu kunna erbjuda tjänster även på försäkringsområdet. Vi har noterat en stor efterfrågan och ser en enorm potential hos vår kundgrupp. Att vara en del av det här expansiva företaget, den Rosa Familjen med ledord som Nytänkande, Hängivenhet och Långsiktighet, känns både inspirerande och utmanande. Jag är väldigt stolt och tacksam för förtroendet och ser med stor entusiasm fram emot att mig an, och vidareutveckla, vårt nya affärsområde: Försäkringsförmedling. En otroligt spännande resa”, säger Jenny Ulriksson, Head of Insurance AdvisoryCroisette Real Estate Partner.  

”Det känns väldigt bra att vi hittat Jenny, som delar vårt driv och engagemang. Vi ser framför oss hur bra detta kommer bli för oss och våra kunder, när hon under radarn en tid fått insyn i fastighetsbranschen. Värdet av rätt försäkring kommer Jenny verkligen kunna förmedla i dubbel bemärkelse”, säger Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.  

VD och grundare, Croisette Real Estate Partner
+46 (0) 76 – 627 27 72
[email protected]

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkring. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad och Uppsala. Från och med 2020 finns Croisette även internationellt, med första kontor på Island.  

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *