Croisette säljrådgivare när Hub Park avyttrar nyproducerad kontorsfastighet i Hyllie till DEAS Asset Management

| 14 september, 2021 | 0 kommentarer

DEAS Asset Management har på uppdrag av Nordea Liv och Pension förvärvat kontorsfastigheten Malmö Eddan 2 i Hyllie i Malmö av Hub Park.

Byggnaden är nyligen färdigställd och omfattar 2 615 m² vilka är uthyrda till Inter IKEA Systems. Hub Park har varit byggherre och entreprenör har varit Byggnadsfirman Otto Magnusson. På grannfastigheten har samma konstellation uppfört ett mobilitetshus i anslutning till byggnaden på Eddan 2. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.

Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå säljaren med försäljningen av detta nya landmärke i Hyllie. Det har varit intressant att se hur investerare har sett på kontorssegmentet under pandemin, vi kan konstatera att efterfrågan på högkvalitativa kontor på bästa läge i Malmö står sig starkt.

– Andreas Larsson, Senior Associate, Croisette Real Estate Partner.

För mer information kontakta:

Andreas Larsson, Senior Associate

Croisette Real Estate Partner

mob: +46 (0) 735 36 88 39

@: [email protected]

Croisette Real Estate Partner erbjuder kvalificerad analys och värdering, lokalförmedling, kompetensförsörjning, transaktionsrådgivning, försäkringsförmedling samt förvaltning avseende kommersiella fastigheter, flerbostadshus och mark. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island och Danmark med huvudkontor i Malmö.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *