Dalsspiras Grillost – Bäst i Test hos Aftonbladet

| 13 juli, 2021 | 0 kommentarer

Dalsspiras Grillost blir Bäst i Test och beskrivs som ”närapå perfekt och solklar vinnare” när Aftonbladet testar olika varianter av Halloumi och Grillostar.

”Aftonbladet lyfter upp att den svenska grillosten blir allt vanligare i butiker och anger att en möjlig förklaring till det kan vara oro över den stora antibiotikaanvändningen i Cyperns lantbruk. Att Dalsspira får högsta betyg är en bekräftelse på att vårt hantverksmässigt gjorda Grillost från våra lokala gårdar i Dalsland håller hög klass och uppskattas av de som testat den. För ett litet mejeri som Dalsspira är det inte alltid så lätt att nå ut till slutkonsumenten men Aftonbladets test visar att vår Grillost står sig väldigt bra i konkurrensen mot betydligt större varumärken vilket vi är väldigt stolta över”, säger VD Malin Jakobsson.Juryns motivering: Gulfärgad, rätt tunn, mer som en platta än den typiska halloumiklossen. Det ger mycket fin stekyta för pengarna och ändå en smörig och saftig konsistens med precis lagom gnissel. Smaken matchar med perfekt sälta. ”Najs, den här är jättegod!” Fyra av fem testare rankar den som bäst i test och det här är vår solklara vinnare.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:
Malin Jakobsson, VD
E-post: [email protected]
Telefon: 073-068 82 18

Om Dalsspira mejeri AB

Dalsspira mejeris affärsidé är att erbjuda lokalproducerade komjölksprodukter med god smak och unika egenskaper. Med Dalsspiras produkter kan alla konsumenter göra ett val som känns bra i magen. Dalsspira mejeri värnar om djur, människor och landskap.

Dalsspira mejeri – det känns bra i magen

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.