Danielle Olsson-Peterson förstärker PA Consultings erbjudande till finanssektorn

| 6 april, 2021 | 0 kommentarer

Danielle Olsson-Peterson har tillträtt i rollen som expert på risk och penningtvätt på PA Consulting. Rekryteringen är en del av PA Consultings fortsatta tillväxt inom finanssektorn i Sverige och i Norden.

Danielle Olsson-Peterson har mångårig erfarenhet från finanssektorn och internationellt arbete. Hon kommer senast från rollen som Chief Compliance Officer på Credo Capital Partners, en kapitalförvaltare inom kreditområdet. Dessförinnan arbetade hon med hantering av frågor kring risk, finansiell brottslighet och penningtvätt på bland annat Klarna, EY och R&D Consulting. Som konsult har Danielle varit rådgivare till nordiska aktörer inom bank, fintech och payments.

– Danielle har genom sin långa internationella erfarenhet djupa kunskaper kring hur bolag kan förhindra olika typer av finansiell brottslighet. Det är en typ av expertis som efterfrågas allt mer inom finanssektorn både i Sverige och i Norden, säger Steve Payne, ansvarig för erbjudanden till finanssektorn på PA Consulting.

– Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med erfarna konsulter inom PA:s team mot finanssektorn och bidra till att utveckla våra erbjudanden inom penningtvätt till kunder i främst Sverige och Norden, säger Danielle Olsson-Peterson.

För mer information kontakta PA Consulting:
Pia Kullander, marknads- och kommunikationsansvarig, 0733-10 47 80, [email protected].

Om PA Consulting
PA Consulting är ett världsledande managementkonsultföretag med fokus på innovation och transformation. I Sverige har vi etablerat oss som ledande rådgivare i transformationsprogram inom såväl privat näringsliv som offentlig förvaltning. Vårt kunnande och vår erfarenhet sträcker sig från framtagande av strategi och design till genomförande av lösningar. Våra uppdrag handlar om att i nära samarbete med kund förverkliga nytänkande i en teknikdriven värld för att hantera förändringsprocesser på ett effektivt sätt där värdet av förändringen säkerställs. PA sysselsätter 3 200 anställda globalt varav 350 i Norden och 100 i Sverige. För mer information besök: www.paconsulting.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *