David Svanberg ny kanalchef på P4 Sjuhärad

| 29 april, 2022 | 0 kommentarer

David Svanberg tillträder som ny kanalchef på P4 Sjuhärad i augusti. David Svanberg kommer närmast från P4 Jönköping.

– Det känns hedrande och spännande att bli kanalchef på P4 Sjuhärad. Jag ser fram emot att lära känna en ny kanal, en ny publik och ett nytt område. Samtidigt är det förstås väldigt vemodigt att lämna alla fina kollegor i Jönköping, säger David Svanberg.

David Svanberg har sedan 2016 arbetat som nyhetschef på P4 Jönköping. Han började på P4 Jönköping 2001 och har arbetat som reporter, rikskorrespondent och producent. Mellan åren 2005 till 2008 jobbade han som reporter och redaktör på SVT.

–​​​​​​​ Jag är otroligt glad för P4 Sjuhärads skull som i David får en får en entusiastisk, mogen, driven och tydlig ledare. David brinner för den lokala journalistiken och de egna nyheter och tillsammans med redaktionen kommer han att fortsätta utveckla kanalen digital och publicistiskt, säger Hanna Toll, områdeschef Väst.

David tillträder i augusti och efterträder då Mats Ottosson som varit tillförordnad kanalchef under våren. Mats Ottosson återgår då som kanalchef på P4 Göteborg.

Pressbild (Ange foto Sveriges Radio): David Svanberg

Presskontakt: Claes Bertilson, 070-327 7807 eller mail: [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.