DAX SMART och DAX EASY dispensrar lanseras i Sverige

| 15 september, 2021 | 0 kommentarer

Lanseringen av DAX SMART och DAX EASY dispensrarna hade en smygstart redan innan sommaren då vi presenterade dessa för enstaka utvalda kunder. I början av september sker vår stora lansering i Sverige.

Tanken med de nya dispensrarna är att hjälpa företag att förebygga smittspridning och infektioner genom att hålla sina kunders händer hygieniskt rena med hjälp av två olika varianter – en automatisk DAX SMART och den manuellt DAX EASY. Dispensrarna används tillsammans med handhygienprodukter som är exklusivt utvecklade för de nämnda dispensrarna: DAX Mild tvål och handdesinfektionsmedel DAX Clinical & DAX Alcogel. Dessa refillers trycks automatiskt samman allteftersom den används och där med bidrar till mindre emballagemängd.

DAX SMART automatiska dispenser kommer att presenteras under Swedental som hålls i Stockholmsmässan och under Clean & Facility som hålls i Kistamässan under november.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *