Debatt i Falun mellan Jonas Sjöstedt och Annie Lööf

| 6 november, 2017 | 0 kommentarer

må, nov 06, 2017 13:27 CET

Jonas Sjöstedt och Annie Lööf har en serie uppmärksammade debatter runtom i landet. På onsdag har turen kommit till Falun.

– Det behövs mer tydlighet och ideologi i det politiska samtalet. Annie Lööf och jag står långt ifrån varandra politiskt, men samtidigt tycker vi båda att det är roligt att debattera med varandra. Därför brukar det bli bra debatter, säger Jonas Sjöstedt.

Debatten är en del av en landsomfattande turné med de två politiska motpolerna. Under hösten hålls två debatter varav den ena riktar sig till faluborna.

– När mycket av politiken i media rör sig kring Stockholm så tycker jag det är viktigt att ha debatter även i andra delar av landet. Hur skapar vi fler jobb och en trygg välfärd? Hur skapar vi en ekonomi för alla, inte bara de rikaste? Det är sådana frågor som alla behöver kunna vara med och diskutera, säger Jonas Sjöstedt.

Tid: Onsdag 8 november kl 12.00-13.00

Plats: Högskolan Dalarnas bibliotek, Högskolegatan 2, Falun.

Jonas Sjöstedt kommer att finnas tillgänglig för media inför och efter debatten.

Arrangörer: Vänsterpartiet, Centerpartiet och Högskolan Dalarna

För mer information:
Örjan Rodhe, politisk sekreterare till Jonas Sjöstedt, 073-781 09 57
Vänsterpartiets presstjänst, 070-620 00 64 (ej sms)

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *