Decathlon och Payer tecknar avtal om B2B-betalningar

| 29 juni, 2022 | 0 kommentarer

Decathlon tecknar avtal med betalningsföretaget Payer om en digital fakturalösning för B2B. Med den nya lösningen på plats sparar Decathlon tid och pengar på minskad administration samtidigt som man får bättre kontroll på både fakturahantering och uppföljning.

– Idrottsföreningar och -klubbar runt om i Sverige är en viktig kundgrupp för oss. Med Payers lösning kan vi förenkla fakturahanteringen för dem. Dessutom kan vi automatisera hanteringen av alla fakturor mot företag vilket kommer att spara mycket tid och pengar, säger Guillaume Pigeard, Retail & B2B Leader på Decathlon. Payer är en strategisk partner som på sikt också kommer att kunna hjälpa oss med B2B-lösningar för såväl Swish som för våra fysiska kassor.

I lösningen ingår, förutom ren fakturahantering, även verktyget Payer Signup som gör det möjligt för Decathlon att kreditgranska och inköpsverifiera kunderna samtidigt som deras företagsdata fylls i automatiskt.

– Med Payers betallösning kan Decathlon ta ett stort steg framåt på sin digitala resa, säger Peder Berge, VD på Payer. Digitaliseringen inom e-handeln i stort har inte kommit lika långt på B2B-sidan som inom B2C. Samtidigt ökar kundernas förväntningar på att få lika enkla och smidiga köpupplevelser som på konsumentsidan.

  
För ytterligare information:

Peder Berge, VD Payer: 073-512 11 92 eller [email protected]
Guillaume Pigeard, Retail & B2B Leader at Decathlon: +46 733 639 555 or [email protected]

Om Payer
Payer är ett av Europas ledande betalningsföretag inom B2B. Vår plattform för e-handel hjälper kunderna att öka sin konvertering, förenkla betalningarna och automatisera finansprocesserna. Bolaget, som grundades 2007, såg en volymtillväxt på 450 % jämfört med föregående år till 500 miljoner SEK 2021.

Om Decathlon
Decathlon är en sportvaruhuskedja som samlar kläder och utrustning för 70 sporter under samma tak. Förutom våra egna märken säljer vi även de flesta värdsledande sportmärkena. Decathlon har sitt huvudsäte i Frankrike, men finns över hela Europa och i Brasilien, Kina och Indien. I Sverige hittar du oss i våra butiker i Westfield Mall of Scandinavia, Barkarby, Kungens kurva, Uppsala samt i vår webbshop på Decathlon.se.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.