Diagonal Bio AB presenterar på Aktiedagen Göteborg

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

Diagonal Bio AB kommer att medverka på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen Göteborg den 16 maj 2022. Bolagets VD Jack Egelund Madsen kommer att presentera bolaget samt ge en uppdatering om det pågående arbetet och utvecklingen av Panviral.

Presentation kan ses live på www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Du har möjlighet att ställa frågor till Jack Egelund Madsen, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till [email protected]. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen. Både presentationen och frågestunden kommer vara på engelska.

Aktiedagen Göteborg äger rum 16 maj 2022 och klockan 13:30 medverkar Diagonal Bio AB. Dagen efter publiceras presentationen på www.aktiespararna.se/tv/evenemang. Bolagets presentation och svar på frågor kommer även att finnas tillgängligt på Bolagets hemsida www.diagonalbio.com.

För mer information om Diagonal Bio, vänligen kontakta
Jack Egelund Madsen, VD
Telefon: +46 73 526 27 59
E-post: [email protected]

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB
Telefon: +46 11 32 30 732
E-post: [email protected]

Diagonal Bio AB grundades 2020 och är ett svenskt bioteknikbolag med säte och kontor i Lund. Bolaget utvecklar plattformen Panviral för att detektera och diagnostisera små sektioner av patogengenom, exempelvis virus, bakterier och svampar. Bolaget grundades med målsättningen att minska mänskligt lidande genom att med egenutvecklad teknik revolutionera global diagnostik av patogenburna sjukdomar.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.