Digital pressträff 19 november: Så hanterar Västra Götalandsregionen covid-19

| 18 november, 2020 | 0 kommentarer

Välkommen att ta del av den senaste informationen om hur Västra Götalandsregionen hanterar covid-19, samt möjlighet till enskilda intervjuer med våra talespersoner.

Västra Götalandsregionen bjuder in till pressträff, i morgon torsdag 19 november klockan 15:00-15:30 för att ge en aktuell bild av läget kring covid-19.

Med anledning av de skärpta lokala råden för Västra Götaland är pressträffen digital och sänds via vgregion.se/direkt. Det finns inte möjlighet att närvara fysiskt på plats.

 

Medverkande talespersoner:

Frågor och intervjuer

  • Allmän frågestund i direktsändning: Det finns möjlighet att ställa frågor till talespersonerna i direktsändningens allmänna frågestund. För att delta i den behöver du anmäla dig till [email protected] innan presskonferensen. Frågor besvaras i sändning så långt det är möjligt med hänsyn till tiden.
  • Enskilda intervjuer: Det finns möjlighet till enskilda intervjuer med talespersonerna efter presskonferensen. Mejla en förfrågan till [email protected] innan eller under presskonferensen. Observera att intervjutiden kan komma att begränsas beroende på efterfrågan.

Praktisk information

Tid: Torsdag 19 november kl 15.00-15:30

Pressträffen livesänds på vgregion.se/direkt. Det går även att få en inbäddningslänk som gör det möjligt att streama VGR:s livesändning på er egen webbplats. Kontakta presstjänsten för att få en sådan länk.

Kontakt för frågor:

Presstjänst VGR koncernkontor, [email protected], 010-441 41 99

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *