Dometic vidtar ytterligare försiktighetsåtgärder vid sin årsstämma den 7 april 2020

| 3 april, 2020 | 0 kommentarer

Till  följd av fortsatt spridning av coronaviruset och som en ytterligare försiktighetsåtgärd har Dometic Group AB (publ) beslutat om att styrelsens ordförande, Fredrik Cappelen, och VD och koncernchef, Juan Vargues, kommer att delta i bolagets årsstämma via videolänk.

Till följd av rekommendationen från Folkhälsomyndigheten, uppmanar vi aktieägare att i möjligaste mån inte deltaga vid årsstämman personligen, utan rösta via ombud.  Vänligen notera att Euroclear har erbjudit sig att fungera som ombud för aktieägare som är privatpersoner om så önskas.

Dometic följer noggrant händelseutvecklingen och kommer vid behov att uppdatera bolagets försiktighetsåtgärder inför årsstämman och ber alla som avser delta på årsstämman att hålla sig uppdaterade via www.dometic.com kring eventuella ytterligare åtgärder.
 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA
Johan Lundin, Head of Investor Relations and Communications
Tel: +46 8 501 025 46

Email: [email protected] 

 
OM DOMETIC
Dometic är världsledande inom lösningar för det mobila livet på områdena Mat & Dryck, Klimatsystem, Energi & Stryning och Andra Applikationer. Dometic har verksamhet i Nord- och Sydamerika, EMEA samt Asien och Stillahavsområdet och erbjuder produkter som används i fritidsfordon, i fritidsbåtar och arbetsbåtar, lastbilar och premiumbilar samt inom en rad andra områden. Vår drivkraft är att skapa smarta och tillförlitliga produkter med enastående design. Vi säljer våra produkter i ett hundratal länder och vi har ett globalt nätverk av återförsäljare som servar aftermarket. Dometic har cirka 7 200 medarbetare världen över, redovisade en nettoomsättning på omkring 18,5 Mdr för år 2019 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *