Dustin omfinansierar långfristiga låneavtal

| 5 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Dustin meddelar idag att man slutfört en omfinansiering av sina långfristiga lån från kreditinstitut.

Ett kreditfacilitetsavtal om totalt cirka 5 000 miljoner kronor, bestående av en långfristig lånefacilitet om 250 miljoner Euro och en revolving credit facility om 2 500 miljoner kronor, har ingåtts med Nordea Bank Aps, filial i Sverige, Svenska Handelsbanken AB och Swedbank AB som arrangörer.

Initialt kommer motsvarande cirka 4 500 miljoner kronor att utnyttjas. Merparten av den nya kreditfaciliteten används till att omfinansiera existerande banklån och den bryggfinansiering som togs upp i samband med förvärvet av Centralpoint. Löptiden för kreditfaciliteten uppgår till 3 år med möjlighet till förlängning om totalt 2 år.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eva Ernfors, Informationschef: [email protected], 070 258 62 94

Om Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Omsättningen verksamhetsåret 2019/20 uppgick till cirka 13,2 miljarder kronor och drygt 90 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden.

Dustin Group har cirka 2 300 medarbetare och är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *