Easypark vill förenkla digital teknik för seniorer

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Easypark har under de senaste åren tagit ett antal  initiativ som syftar till att förenkla digital teknik för seniorer. Tillsammans med flera nätverk för seniorer har bolaget nu rest till sex platser runt om i Sverige och deltagit i utbildningar i digital teknik och appar. Det sista tillfället inför sommaren hölls den 8 juni i Malmö.

 – Digitaliseringen förenklar livet och ska aldrig behöva upplevas som krånglig. Smarta appar finns för att vardagen ska bli lättare! Därför har vi satt upp utbildningar i digital teknik över hela landet vilket har varit mycket uppskattat bland våra medlemmar, säger Dan Östergaard, Kursledare på Seniornet.

Sedan oktober 2021 har Easypark varit med och hållit utbildningar tillsammans med SeniorNet, IT-seniorerna och Anhörigstödet i Nyköping, Orminge, Kungälv, Malmö och på Gotland. Easypark ska fortsätta med sitt engagemang genom att besöka fler regioner över hela landet under 2022.

– När vi började hålla i dessa digitala träningar blev vi nästan förvånade över hur efterlängtat det var. Det är såklart viktigt att alla inkluderas i samhällets omställning till det digital,a och vi på Easypark vill bidra med det vi kan, säger Anders Bäck, Sverigechef på Easypark.

Louise Ekman, Head of Group Communications & PR
[email protected] / +46 70 5222 117

Om Easypark Group
Easypark är ett snabbväxande, ledande parking tech-företag som hjälper förare att hitta och hantera parkering samt ladda sin elbil. Easyparks unika teknologi hjälper städer, företag, parkeringsoperatörer och fastighetsägare med administration, planering och datadrivna beslut i mer än 3200 städer och över 25 länder. Vi gör stadslivet enklare – en parkeringsplats i taget. Läs mer här: https://www.easyparkgroup.com/

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.