Eatgood Sweden AB senarelägger bolagsstämman

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Eatgood har beslutat att senarelägga bolagsstämman och nytt datum för bolagsstämman är satt till tisdagen den 30/6 pga den rådande Corona pandemin. Eatgood hoppas att på detta sätt möjliggöra deltagande för fler aktieägare vid ett senare datum då vi hoppas att effekterna av pandemin skall ha bedarrat och att samhälle, verksamheter och handel har återgått till en status mer av normalläge.

”Kallelse och annonsering inför bolagsstämman med nytt datum, tisdagen den 30/6, kommer att annonseras i vanlig ordning – säger Henrik Önnermark, VD på Eatgood Sweden AB”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Önnermark, VD EatGood Sweden AB
Telefon: 0736-87 21 26
E-post:
[email protected]

Kort om EatGood

EatGood Sweden AB har utvecklat Lightfry-ugnen för att tillaga mat så som pommes frites utan frityrolja, vilket påverkar arbetsmiljön positivt för de som arbetar i restaurangköken men framförallt ger betydligt nyttigare mat för konsumenterna. EatGood står inför en kommande expansion av verksamheten med möjlighet till försäljning på en internationell marknad till ett antal större kunder inom snabbmatsbranschen och restaurangbranschen samt andra matställen så som skolor, sjukhus, och personalmatsalar

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *