eCarExpo gör elbilsmässa i Danmark

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer

eCarExpo premiäröppnar som hybridmässa i höst i Danmark. Den 29-31 oktober arrangeras Nordens ledande elbilsmässa i Øksnehallen i Köpenhamn då de senaste nyheterna kring laddbara elbilar och laddprodukter ska visas och provköras. eCarExpo kan samtidigt följas i öppna webbsändningar på den digitala mässplattformen ifairs.

eCarExpo Friends Arena 2020– Danmark har ett växande intresse för elbilar och eCarExpo kan nu fylla det stora behovet av information och provkörningar av laddbara bilar med både en fysisk och digital hybridmässa, säger Gunnar Dackevall, VD för eCarExpo.Mässan öppnas av Trafikminister Benny Engelbrecht och arrangeras i samarbete med FDM (Federation of Danish Motorists, som är motsvarigheten till svenska Motormännens riksförbund) och Region Hovedstaden (Köpenhamn).– eCarExpo har varit en succé som mötesplats för konsumenter och elbilsindistrin och Göteborg och Stockholm och Göteborg. Nu är det Danmarks tur, och vi är stolta över att göra detta med FDM som huvudsponsor och Region Hovedstaden som partner, säger Camilla Messer Thomsen, projektledare för eCarExpo Danmark.

Med samma koncept arrangeras nu eCarExpo i Øksnehallen, där marknadens nyheter inom el- och laddbara bilar samt laddprodukter presenteras och ett stort antal laddbara bilar kan provköras. Seminarier och debatter arrangeras under fredagens branschdag.

Elbilsmässan kommer därefter åter till Göteborg 3-5 december och till Stockholm 4-6 februari 2022. Senast eCarExpo arrangerades i Stockholm februari 2020 på Friends Arena, strax innan Coronapandemin bröt ut, besöktes mässan av 14 500 elbilsintresserade personer och bevakades av 105 journalister.
 

För mer information och ackreditering, kontakta: 

Presschef Lars-Ola Nordqvist, +46 70 689 1120, [email protected], http://www.ecarexpo.se.

Fakta om eCarExpo:

eCarExpo är Nordens ledande mässa om mobilitet, laddbara bilar och laddning för elbilar. Den arrangeras i Øksnehallen, Köpenhamn, 29-31 oktober 2021, i Göteborg 3-5 december 2021, och på Friends Arena i Stockholm den 4-6 februari. eCarExpo är en mötesplats och framtidsmässa för industri och konsumenter, med elbilar, elcyklar, produkter och tjänster för energi och elbilsladdning. Mässan vill visa att elbilen är en lika lustfylld upplevelse för bilägare och bilentusiaster, som att den förbättrar miljön och våra beteenden för en hållbar värld. Arrangör är PT Umbrella i samarbete med BilSweden och PowerCircle.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *