Eckerö Linjen har Sveriges bästa rederisajt 2021

| 17 februari, 2021 | 0 kommentarer

Eckerö Linjens svenska sajt eckerolinjen.se fick utnämningen bästa resesajt bland Sveriges rederier, då resemagasinet Travel News delade ut Wilhelmina Skogh-priset i veckan. Årets bästa resesajt är en undersökning som bygger på Net Promoter Score där 15 olika parametrar mäts, allt ifrån design, hastighet och snabb bokning till tydlighet och service. Priset är ett resultat av analysföretaget Nordic Benchs årliga undersökning, där svenska folket betygsätter reseindustrins sajter. 

Vi är otroligt glada över denna fina utmärkelse, då arbetet med vår sajt är något vi sätter mycket energi och kärlek på. Sajten är kärnan i vår kommunikation och den är av största betydelse för att informera, inspirera och leverera. Vi har utvecklat bokningsfunktionen till att bli snabbare och tydligare – man behöver inte fundera vad nästa steg är utan det ska vara självklart. Denna process har vi fokuserat på och ytterligare förbättrat under 2020. Även design och inspiration är viktiga prioriteringar för oss och vi har ett duktigt team som ständigt står på tårna då det gäller att producera och förmedla innehåll och nyheter, säger Maria Hellman-Aarnio, Marknadsdirektör på Eckerö Linjen.

E-Commerce Manager Dan-Åke Mattsson är den som håller i arbetet med funktionaliteten på sajten och den biten utvecklar Eckerö Linjen i samarbete med webbyrån WestArt, alltid med gästernas behov och önskemål i fokus.

– Under det gångna året har vi satt mycket tid på att utveckla funktionerna på sajten, framför allt i bokningsflödet. Exempelvis har vi utvecklat en smidigare hantering för bokning av våra anslutningsbussar, vi har gjort justeringar i bokningslayouten och anpassningar för att enkelt kunna göra återbetalningar om en gäst väljer att avboka. Vi erbjuder nu även QR-kod i SMS till våra gäster för ett snabbt flöde i terminalerna. Då vi förutom färjetrafik även säljer och marknadsför hela destinationen Åland, har vi också satt stort fokus på att utveckla paketbokningen på vår sajt och kan numera erbjuda våra gäster ett enkelt sätt att själva paketera resepaket med exempelvis båtresa + boende + aktiviteter i ett och samma paket, berättar Dan-Åke Mattsson.

Jobbet med att förbättra och utveckla eckerolinjen.se fortsätter under 2021 med många spännande utvecklingsprojekt i sikte. Förhoppningen hos Eckerö Linjen är stor att resebranschen inom en snar framtid får möjlighet att återgå till ett mer normalt läge.

– Det finns ett enormt sug efter att resa och människor längtar efter att få umgås och uppleva nya platser tillsammans. Vi ser fram emot att få vara med och erbjuda dem fina reseupplevelser på Åland och ombord på M/S Eckerö, avslutar Hellman-Aarnio.

 

För mer information, vänligen kontakta: 

Maria Hellman-Aarnio, Marknadsdirektör Eckerö Linjen
Telefon: +358 (0)40 579 5762
E-post: [email protected]

Dan-Åke Mattsson, E-Commerce Manager Eckerö Linjen
Telefon: +358 (0)40 482 2308
 E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *