Edblads lager på Väddö får hederspris som bästa arbetsplats

| 5 maj, 2021 | 0 kommentarer

 

– Konkurrensen om utnämningen Handelns bästa arbetsplats var stark i år, med flera jättebra kandidater. Vi kände därför att Edblads lager på Väddö förtjänade ett hedersomnämnande, säger Handels ordförande Linda Palmetzhofer, som korade pristagarna idag under Handels kongress. 

Motiveringen för hederspriset lyder:

”När de anställda på lagret bildade fackklubb förvandlades en stormig och ganska bråkig vardag till ett gott förhållande mellan arbetsgivare och personal. Permitteringar och nya rutiner på grund av pandemin löses genom ett konstruktivt dagligt samarbete. Klubben har även kraft att stötta de butiksanställda med samma arbetsgivare, men annat avtal. Väl värt ett hedersomnämnande i utmärkelsen Handels bästa arbetsplats 2021.”

Vinnaren av Handels bästa arbetsplats var ICA Kvantum i Skelläfteå. Förutom Edblads lager på Väddö, fick även Havilog lager i Göteborg, Euro Cash i Strömstad och ABF i Västra Västerbotten hedersomnämnanden.

  Fritjof Carlsson-Brandt[email protected]

Handelsanställdas förbund är Sveriges tredje största LO-förbund med cirka 160 000 medlemmar. 65 procent av medlemmarna är kvinnor. En tredjedel är under 30 år. Handels har medlemmar på cirka 25 000 arbetsplatser. Läs mer på  www.handels.se .

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *