Elon årets vitvarukedja – igen

| 12 november, 2021 | 0 kommentarer

Elon, Sveriges största butikskedja inom hemelektronik och vitvaror, har återigen utsetts till årets butikskedja inom vitvaror. Tävlingen ”Retailer of the Year” är en av Europas största konsumentomröstningar och tusentals svenskar har fått betygsätta butiker utifrån en rad olika kriterier.

”Även om det finns andra som också säljer vitvaror så är det tydligt att många sätter värde på hur vi möter kunder i alla våra kanaler,” säger Christian Dahlborg, CMO på Elon. ”Vi är ingenting utan våra kunder och därför är vi enormt stolta över en utmärkelse likt denna, när det är folkets röst som räknas”.

Under året som gått sedan förra utmärkelsen har Elon satsat mycket på att ytterligare utveckla butiker för att på bästa möjliga sätt ge både inspiration och vägledning. Företaget har också satsat mycket på att erbjuda nya typer av tjänster som underlättar i vardagen.

”Med över 300 butiker från norr till söder lyssnar vi på våra kunder varje dag och försöker hitta sätt att bli ännu bättre,” säger Christian Dahlborg på Elon. ”Den här utmärkelsen delar vi med alla som är med oss på den här resan och ger oss förtroende att vara med i det viktigaste i många människors liv – hemmet.”

För mer information om utmärkelsen, besök gärna: https://retail.retaileroftheyear.se/nyheter

För mer information kontakta

Christian Dahlborg Marknadschef Elon Group AB 
Växel: +46 (0)10 220 40 00
Mobil: +46 (0)70 862 41 00

[email protected]

Camilla Waldmark PR & kommunikationsansvarig Elon Group
Växel: +46 (0)10 220 40 00
Mobil: +46 (0)70 570 11 94

[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *