Eminova Partners AB: Bolagspresentationer på Aktieportföljen Live idag den 10 maj

| 10 maj, 2022 | 0 kommentarer

Ett antal av Eminova Partners AB:s kunder kommer att presentera sig på Aktieportföljen Live idag den 10 maj – Nordens största digitala investerarträff.

Tisdag 10 maj

Kl. 11:15 – 11:45 presenterar ChargePanel.

ChargePanel AB är ett GreenTech-företag som erbjuder B2B-lösningar inom e-Mobility och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Företaget fokuserar på utvecklingen av innovativa system och teknologier och förser kunder med en white-label SaaS-plattform för drift och hantering av laddnätverk oavsett geografisk marknad. Elbilsladdning via ChargePanels plattform underlättar övergången från fossildrivna fordon till elfordon. ChargePanel har kunder i Sverige, Norge och Storbritannien.

Kl. 11:50 – 12:20 presenterar Learning to Sleep

Learning to Sleep är en digital vårdgivare specialiserad på behandling av kroniska sömnbesvär. Behandlingen är en kombination av ett strukturerat behandlingsprogram i en mobil applikation och veckovisa digitala möten med en psykolog. Företagets behandling bygger på den senaste forskningen inom området och är mycket framgångsrik – över 90 procent av de patienter som behandlats får förbättrad sömn. Sverige är bolagets huvudmarknad och behandlingen erbjuds som en del av det skattefinansierade vårdvalet.

Kl. 13:35 – 14:05 presenterar Arctic Blue Beverages.

Arctic Blue Beverages är ett Nordiskt dryckesföretag vars mest kända produkter är den flerfaldigt prisbelönta Arctic Blue Gin, Arctic Blue Gin Navy Strength och världens första mjölkfria ginbaserade havrelikör, Arctic Blue Oat. Företaget satsar stort på internationell export och dess produkter säljs i Finland, Sverige, Japan, Australien och mer än ett dussin andra länder.

Kl. 15:20 – 15:50 presenterar Duearity.

Duearity ska erbjuda patentsökta innovativa lösningar inom tinnitus. Bolaget vänder sig via en egen e-handelslösning till en marknad som bara i Europa och Nordamerika består av fler än 50 miljoner personer. Den första CE-märkta och medtech-klassade produkten kommer att lanseras i Europa i början av 2022. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har sitt säte i Malmö.

Aktieportföljen Live är ett samarbete mellan Facebookgrupperna ”Aktieportföljen Sverige” och ”Aktieporteføljen Danmark”. Tillsammans bildar de Nordens största digitala plattform och anslagstavla med över 150 000 medlemmar för dagligt utbyte av diskussioner och tips inom aktier och investeringar.

Se eventet på Facebook eller YouTube.

Facebook

Aktieportföljen Sverige

Aktieporteføljen Danmark

YouTube

Direkt Studios (10 maj)

Aktieportföljen Sverige

För ytterligare information kontakta:  

David Ahlroth, VD, Eminova Partners AB
E-post:
[email protected]
Telefon: 070-980 88 98

Om Eminova Partners AB

Eminova Partners AB är en nordisk Corporate Finance boutique som är en av de ledande företagsfinansieringsrådgivarna för små och medelstora företag. Bolaget grundades 2018 av Johan Strömqvist, Mikael Boberg, Peter Sävehamn och David Ahlroth. Teamet består av rådgivare med lång erfarenhet av kapitalmarknadstransaktioner inom segmenten Equity Capital Markets (ECM), Mergers & Acquisitions (M&A) och Debt Capital Markets (DCM) i såväl Sverige som utomlands.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.