En piercare och två kommunikationsbyråer lanserar nytt varumärke:”ChipMe ska göra chip i kroppen tillgängligt för alla”

| 16 december, 2019 | 0 kommentarer

ChipMe lanseras nu som varumärke för att göra mikrochip i kroppen mer tillgängligt för den breda allmänheten. Det är grundaren av piercingstudion Tribe, Finn Lydänge, och varumärkesbyrån Oh Agency som tillsammans med PR-byrån Perspective Communication startar ChipMe. De ska tillsammans erbjuda ett nytt koncept inom branschen där fokus ligger på att applicera teknik i kroppen.

– I nästan tio år har det gått att sätta in chip i kroppen och Sverige har länge varit framträdande i branschen. Det har under lång tid varit mer av en subkultur, men nu ser vi att intresset hos den breda allmänheten växer. Det tillsammans med vad forskningen säger om framtiden inom området gör att vi vill erbjuda chippning på ett enkelt, professionellt och beprövat sätt. ChipMe ska göra chip i kroppen tillgängligt för alla, säger Jesper Jonsteg, grundare av ChipMe och vd på Oh Agency. 

ChipMe sätter in beprövad teknik i användaren och kan dessutom erbjuda läsare till chippen så att användningsområdet för chippet ökar. Idag är piercaren Finn Lydänge kliniskt ansvarig för chippningen. Han är en av Sveriges mest erfarne chippare och har chippat över 800 personer sedan år 2012. Oh Agency och Perspective Communication ansvarar för varumärket och den strategiska kommunikationen. 

Flera av de som idag chippar sig gör det för att förenkla vardagen, men det kan också handla om nyfikenhet.
– Många personer kommer att ha teknik i kroppen inom ett decennium och chippning kommer med största sannolikhet att bli allmängiltigt. Vårt uppdrag är att chippa dem som vill det och se till att det görs av de som är skickligast på marknaden och med rätt teknik, säger Jesper Jonsteg. 

Om chippning
Att chippa sig innebär att man injicerar in ett litet läsbart mikrochip under huden. Chipet som inte är större än ett riskorn, är passivt, vilket betyder att den bara aktiveras i närheten av en läsare och går inte att spåra. Chippen som sätts in är av samma teknik som går att hitta exempelvis i nyckeltaggar, passerkort och nya typer av busskort. Att sätta in ett chip hos ChipMe kostar 1500 kr inklusive moms.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jesper Jonsteg, grundare ChipMe, tfn +46 (0)739 97 30 20 alt. [email protected]
Anders Ekhammar, pressansvarig på ChipMe, tfn +46 (0)707 46 25 79 alt. [email protected]

https://www.chipme.se/

ChipMe ska bli ett av de ledande bolagen i världen som sätter in smarta chip under huden. Varumärket grundades av Finn Lydänge från piercingstudion Tribe i Göteborg tillsammans med varumärkesbyrån Oh Agency och PR-byrån Perspective Communication. ChipMe har idag flera studios som utför chippning i Sverige och jobbar nära med forskning och utveckling. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *