Enorama Pharma väljer Viskan som e-handelsplattform och systemleverantör

| 20 juli, 2022 | 0 kommentarer

Det är nu klart att Enorama Pharma kommer att använda system och plattform från Viskan i sin fortsatta utveckling av e-handel i USA, nic-s.com. Enorama är i ett aktivt skede med fokus på försäljning i egen regi och här blir Viskan en perfekt partner.

-”Med Viskans breda erfarenhet och resurser kvalitets- och framtidssäkrar vi vår förväntade volymförsäljning i USA”, säger Kevin Tir, International eCommerce Manager, på Enorama. Detta är next-level. En lösning med väldigt hög säkerhet och förmåga att hantera de komplexa parametrar och regler som e-handel i USA och Nordamerika omfattar. Deras teknik och deras kunnande är i absolut framkant, vilket känns väldigt bra och matchar vår försäljningsstrategi och våra behov för vår premium-produkt NIC-S®”.

Viskan utvecklar lösningar för e-handel och prenumeration för företag med hög ambitionsnivå. Varje år hanteras drygt fem miljoner abonnemangsorder genom system från Viskan hos välrenommerade kunder, som Apoteket, KappAhl, NetOnNet m.fl.

Många av de kunder som Viskan levererar system till verkar internationellt, vilket innebär att plattformen har stöd för valutor, betalningar, språk och olika momssatser. Viskan har genomfört mer än 200 projekt för olika kunder och samlat på sig mycket erfarenhet, vilken kommer Enorama Pharma till godo.

-”Enorama har efter en noggrann urvalsprocess satt Viskan främst av de plattformsleverantörer som finns på marknaden. Från Viskans sida ser vi ett intressant case som öppnar upp för försäljning på många marknader med USA som första anhalt”, säger Fredrik Ottosson, Head of Sales, på Viskan.

-”Med Viskan får vi en helhetsleverans av både system och användargränssnitt. Det känns väldigt bra. Lösningen kommer även att användas i Europa”, avslutar Kevin Tir.

KONTAKT

Enorama Pharma AB (publ)
Kevin Tir, International eCommerce Manager
Tel: +46 72 90 89 220
E-post:
[email protected]

Västra Varvsgatan 19, 211 77, Malmö
www.enorama.se

Enorama Pharma är noterat på Nasdaq First North Growth Market.
Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank: +46 8 463 83 00,
[email protected]

OM ENORAMA PHARMA

Enorama Pharmas mål är att bli en ledande global leverantör av konsumentvänliga nikotinersättningsprodukter. Affärsidén är att utveckla och sälja såväl medicinska tuggummin som icke-medicinska, tobaksfria nikotinprodukter och erbjuda dessa både som Private Label och under egna varumärken.
För mer information, 
besökwww.enorama.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.