Epiroc utnämner Charlotta Grähs till Chefsjurist

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm: Epiroc har utnämnt Charlotta Grähs till Chefsjurist och medlem av koncernledningen, med start senast den 1 mars 2022. Charlotta Grähs kommer att efterträda Jörgen Ekelöw, som går i pension. 

Charlotta Grähs är för närvarande Chefsjurist på industribolaget Trelleborg. Hon är svensk medborgare, född 1971, och har en Juristexamen från Göteborgs universitet och Mannheims universitet, Tyskland.

Jag är glad att välkomna Charlotta till Epiroc”, säger Helena Hedblom, Epirocs VD och koncernchef. ”Hon har en utmärkt bakgrund, inklusive erfarenhet från ledande bolagsjuridiska funktioner, förvärv och avyttringar, samt bolagsstyrning, som kommer att bidra till Epirocs utveckling de kommande åren”.  

Charlotta Grähs kommer även att agera som Epirocs styrelsesekreterare.

Jörgen Ekelöw, som tidigare meddelats, kommer att gå i pension i slutet av april 2022, vilket kommer att säkerställa en smidig övergång.


Charlotta Grähs

För mer information kontakta:
Ola Kinnander, Presschef 
070 347 2455 

[email protected]

Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Bolaget erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 36 miljarder kronor under 2020, och har 14 000 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder. Mer information finns på www.epirocgroup.com/se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *