Estea AB rekryterar Johanna Sterner som finansieringsansvarig.

| 24 september, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm 2021-09-24 – Estea AB rekryterar Johanna Sterner som finansieringsansvarig. Johanna har över 15 års erfarenhet från fastighets- och finansbranschen, varav 10 år på Swedbank, senast som kundansvarig mot svenska fastighetsbolag. Dessförinnan har Johanna arbetat på PWC Corporate Finance Real Estate och på Hypo Real Estate International.

I rollen som finansieringsansvarig kommer Johanna att ansvara för Esteas lånefinansiering. Estea är idag i ett expansivt skede med flera fonder under stark tillväxt.

-Johanna har en bred kompetens och stor erfarenhet av såväl finans- som fastighetsmarknaden och kommer att ha en nyckelroll i vår offensiva tillväxtstrategi. Vi hälsar Johanna varmt välkommen till Estea, säger Johan Eriksson Rydermark, CEO på Estea AB.

Om Estea

Estea AB grundades för 20 år sedan med syftet att erbjuda möjligheten att investera i fastigheter. Genom att via fonder utveckla och investera i kommersiella fastigheter och social infrastruktur skapar Estea AB värde för såväl sina investerare som  samhället som helhet. En ansvarsfull utgångspunkt för verksamheten ger en förutsättning för att vara en långsiktig partner till företag, kommuner och regioner för samhällsutveckling och samtidigt skapa förutsägbara kassaflöden till investerare.

Estea AB har genom sin omfattande erfarenhet utvecklat den kunskap och position på marknaden som behövs för att framgångsrikt utveckla och genomföra relevanta fastighetsstrategier.

Läs mer om Estea AB:s verksamhet och tematiska fastighetsfonder på www.estea.se.

Kontaktpersoner för ytterligare information

Johan Eriksson Rydermark, CEO på Estea AB, tfn 08 679 05 00, [email protected]

David Ekberg, COO på Estea AB, tfn 0709 49 05 02, [email protected]

För mer information om fastighetsinvesteringar och kommande erbjudanden se www.estea.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *