Eurocine Vaccines och Spixia Biotechnology förlänger den exklusiva förhandlingsperioden för slutförhandling av avtal om utveckling av klamydiavaccin till den 31 augusti 2020

| 29 juni, 2020 | 0 kommentarer

Tillsammans med Eurocine Vaccines för vi konstruktivt samarbetsförhandlingarna framåt och vi är nu nära ett fullständigt samarbetsavtal som vi har arbetat intensivt för och hoppas mycket på.

Åke Strid, VD och styrelseledamot i Spixia Biotechnology

Det kommer att lägga grunden till att gå vidare med utvecklingen av klamydiavaccinet mot klinisk prövning och förverkliga potentialen i projektet, till nytta för många människor som annars skulle riskera att få klamydiainfektion och kanske till och med svåra komplikationer av infektionen.

Åke Strid, VD och styrelseledamot i Spixia Biotechnology

Vi befinner oss nu i slutförhandling med Spixia Biotechnology och så fort de sista detaljerna är utformade och avtalet signerat, så kommer vi att utarbeta en tidplan för den första kliniska studien och påbörja aktiv marknadsbearbetning av vaccinkandidaten.

Hans Arwidsson, VD och styrelseledamot i Eurocine Vaccines

Min och styrelsens bedömning är att denna marginella förändring som vi enats om idag inte kommer att påverka den övergripande tidplanen.

Hans Arwidsson, VD och styrelseledamot i Eurocine Vaccines

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *