Favorit i repris – Bastard Burgers x Jävligt Gott

| 2 september, 2022 | 0 kommentarer

Gustav ”Jävligt Gott” Johansson och Bastard Burgers presenterar ännu en gång en smakrik signaturburgare tillsammans. Denna gång är det burgaren ”Manhattan Madness” som gör bejublad comeback. Burgaren är en fortsättning på det samarbete som satt nya standarder för klimatsmarta och riktigt goda burgare.

Bastard Burgers och matprofilen Gustav ”Jävligt Gott” Johansson inledde sitt samarbete redan år 2018 och har sedan dess utvecklat det växtbaserade burgarutbudet till en ny nivå. Kvalitet och smak har varit ledorden när de tillsammans arbetat för att erbjuda och synliggöra växtbaserade burgaralternativ. Nu är deras signaturburgare ”Manhattan Madness” åter på menyn efter succén samma period 2021.

– ­Det är roligt att jobba med Gustav! Han är inspirerande och har varit ett riktigt bra bollplank för vår veganska satsning från dag ett. Vi tagit fram flera goda burgare tillsammans men gästerna verkar älska ”Manhattan Madness” lite extra, så det var givet att ta tillbaka den som signaturburgare i år, säger Jonas “Gabbe” Ylinenjärvi, Corporate Head Chef på Bastard Burgers.

Bastard Burgers har under de senaste åren satt en ny standard för burgarbranschen genom att kunna erbjuda en hel meny med växtbaserade alternativ. Burgare, nuggets, chili cheese, milkshakes shakes, dressingar med mera. Genom att göra riktigt goda växtbaserade alternativ lika lättillgängliga som animaliska hoppas man kunna inspirera fler till att testa.

Det finns många missuppfattningar kring vad växtbaserad mat är och hur det smakar, och det är just det vi vill ge svar på tal kring – genom att servera växtbaserade burgare som också smakar jävligt gott. Det är självklart att växtbaserad mat också kan leverera fullt av smak, textur och kvalitét och det har vi aldrig tummat på, säger Gustav ”Jävligt Gott” Johansson, säger Gustav ”Jävligt Gott” Johansson.

Septembers signaturburgare ’Manhattan Madness’ är en uppbiffad version av den klassiska amerikanska smashburgaren, men med extra allt. Burgaren består av originaldressing, Bastard Burgers egna hot sauce, sallad, rödlök, tomat och gästens val av protein – svenskt nötkött, ost och bacon eller växtbaserad burgarpatty, veganost och fejkon.

– ­ Vi driver utvecklingen av veganska produkter framåt tillsammans med engagerade livsmedelsproducenter och med stort stöd från våra gäster. Det händer mycket och utvecklingen går fort framåt, men i många mindre städer är vi fortfarande den enda restaurangen som erbjuder en hel meny med veganska alternativ. Vi är stolta över att kunna vara den restaurangen, där det finns något för alla, säger Jonas ”Gabbe” Ylinenjärvi, Corporate Head Chef på Bastard Burgers.

Signaturburgaren ”Manhattan Madness” serveras i alla Bastard Burgers 73 restauranger i Sverige under hela september samt i Oslo.

Vid frågor kontakta:
Annika Elworth
Marketing Communications Manager, Bastard Burgers

[email protected]

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.