Finepart Sweden AB (publ) får stororder på uppdragsskärning

| 23 november, 2021 | 0 kommentarer

Finepart har idag fått en order på motsvarande cirka 1,75 MSEK för uppdragsskärning från Inbrace.

I väntan på leveransen av de fyra Finecutsystem som nyligen beställdes, har Inbrace valt Finepart som underleverantör för att säkerställa produktionskapacitet fram till Fincutsystemen är installerade. Ordern skall levereras under kvartal 1, 2022.

Sammantaget har Finepart en säkerställd orderstock på cirka 22,5 MSEK för leverans under första halvåret. Utöver detta har bolaget i nuläget en rullande orderingång, hänförlig eftermarknadsförsäljning, på cirka 1 MSEK per kvartal.

”Det är ett styrkebesked att Inbrace, som befinner sig inom medtech, även ger oss förtroendet att leverera komponenter. Samtidigt är det mycket glädjande att vi fortsätter att leverera försäljningsresultat som tar bolaget till nya rekordnivåer 2022”, säger VD Lars Darvall.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 – 767 768

E-post: [email protected]

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.

Denna information är sådan information som Finepart Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23:e november, 2021.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *