Finepart Sweden AB (publ) får tilläggsorder från Inbrace

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Finepart har idag fått en tilläggsorder värd 40 000 Euro gällande mjukvarulicenser, reservdelar och förbrukningsmaterial för Finecutsystemet som levererats till Inbrace i Kalifornien, USA, via vår agent HS&S Machine Tool and Metrology, Inc. Levererans beräknas ske i kvartal 3, 2021.

”Ett klart bevis på att vår teknik fungerar utmärkt i serieproduktion där Finecutsystemet är det perfekta verktyget för ultrahög precision för avancerade material. Detta ör bra signaler för framtida eftermarknad där även kundens andra maskin förväntas levereras i kvartal 3.” säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 – 767 768

E-post: [email protected]

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.

Denna information är sådan information som Finepart Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31:a augusti 2021.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *