Fintechbolaget NOWO strävar efter användarupplevelse i världsklass och anlitar Antrop

| 26 april, 2021 | 0 kommentarer

Fintechbolaget NOWO fortsätter sin tillväxtresa efter listning på NGM med att inleda ett samarbete med den mångfaldigt prisbelönade byrån inom UX (digital användarupplevelse) Antrop. Antrops uppdrag blir att tillsammans med NOWO utveckla och säkerställa en användarupplevelse i absolut världsklass baserat på beteendevetenskap samt att förbereda NOWO för vidare expansion.

Rutger Selin, VD kommenterar:
– Även om vår app har knappt 4,5 av 5 stjärnor på i Appstore, kommer vi aldrig vara nöjda förrän vi bestående över tid har en 5-stjärnig upplevelse i världsklass. Vi utvecklar kontinuerligt kundförmåner, teknik och våra spar- och pensionsprodukter, men det krävs också att själva användarupplevelsen i sig är i världsklass. Därför inleder vi nu ett samarbete med Antrop. De är inte bara ledande i Sverige inom UX, utan i just absoluta världsklass enligt vår bedömning.  Detta blir en viktigt nästa steg i vidareutvecklingen av vår unika plattform för att på ett modernt sätt spara till pensionen utan att det känns. Vi ska bli en folkrörelse och då behöver alla delar i vår tjänst vara av absolut högsta kvalitet. 

Antrops kundansvariga Michaela Bergman kommenterar:
– På Antrop är vi skickliga på att hjälpa hållbara företag utveckla sina tjänster. Därför känns det såklart otroligt roligt att inleda det här samarbetet. NOWOs produkt hjälper användaren att säkerställa en bättre framtida pension och vi på Antrop kommer att hjälpa till att göra NOWOs tjänster ännu tydligare och enklare för kunden.
 

För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28.

Kort om NOWO
NOWO (Nowonomics AB (publ) föddes ur en frustration om att människor bekymrar sig om sin levnadsstandard när de blir pensionärer. Ett steg i taget hjälper vi våra medlemmar att trygga sin framtid medan de kan fortsätta leva precis som de gör idag.NOWO har som mål att främja sparande inför pensionen och utvecklar därför egna verktyg och lösningar tillsammans med våra samarbetspartners för att förenkla, utbilda och hjälpa våra medlemmar att få en bättre ekonomisk situation. Bolagets Mentor är Aktieinvest FK AB som nås på [email protected] eller tel: +46 739 496 250

Kort om Antrop
Antrop är en flerfaldigt prisbelönt tjänstedesign- och UX-byrå, grundad 2001. Vi hjälper företag skapa användarnytta, affärsnytta och samhällsnytta. Genom att analysera verkliga kundupplevelser kan vi designa tjänster som på riktigt matchar människors behov, beteenden och drivkrafter. Vi designar för en bättre värld.
 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *