First Venture: Månadsbrev för september med information om innehaven

| 1 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Sammanfattning av de främsta nyheterna från First Ventures innehav.

För att tydligare delge information om det väsentligaste händelserna i våra innehav, samt våra egna kommentarer runt dessa, går ett månadsbrev ut vid varje månadsskifte till de aktieägare som anmält sitt intresse via hemsidan:
https://first-venture.se/

 

För vidare information, vänligen kontakta:

Rune Nordlander, vd, First Venture Sweden AB

E-post: [email protected]

Om First Venture Sweden AB (publ)

First Venture investerar i starka entreprenörsteam inom teknik, hälsa och hållbarhet. Bolaget investerar i både onoterade och noterade tillväxtbolag och är en långsiktig, aktiv ägare med ett nära samarbete med entreprenörsteamen i portföljbolagen. Bolaget har sitt säte i Stockholm.

First Venture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market och handlas under kortnamnet FIRST B. Ytterligare information finns på bolagets hemsida; www.first-venture.se.
 

Certified Advisor är Redeye AB+46 8 121 576 90; E-post: [email protected]

First Venture investerar i starka entreprenörsteam inom teknik, hälsa och hållbarhet. First Venture investerar i både onoterade och noterade tillväxtbolag med ett market cap lägre än 500 Mkr.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *