Flaggningsmeddelande om större innehav i Kindred Group plc

| 13 juli, 2021 | 0 kommentarer

Kindred Group plc (”Bolaget”) meddelar härmed att Bolaget den 9 juli 2021 mottagit ett flaggningsmeddelande om ett större innehav från SMALLCAP World Fund, Inc., ett företag med säte i Los Angeles, USA. Meddelandet avser förvärv av aktier och rösträtter i företaget (”Meddelandet”) av SMALLCAP World Fund, Inc.

Enligt Meddelandet innehar SMALLCAP World Fund, Inc., den 8 juli 2021, 5,15% av aktierna och rösterna i Bolaget. Vänligen notera att anmälan som lämnats på uppdrag av The Capital Group Companies, Inc., om innehav per den 8 januari 2021 innehöll innehav av SMALLCAP World Fund, Inc.

Den relevanta kedjan av kontrollerade företag finns i anmälan, en kopia av den finns på företagets webbplats: https://www.kindredgroup.com/investors/the-share/major-holdings

Denna information är sådan som Kindred Group plc är skyldigt att offentliggöra i enlighet med listningsreglerna som publicerats av Malta Financial Services Authority enligt Financial Markets Act (kapitel 345 i Maltas lagar).

För ytterligare information:
Patrick Kortman, Head of Corporate Development & Investor Relations, [email protected], +46 723 877 438

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, USA och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har 1 600 medarbetare globalt, medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), och medgrundare av IBIA (International Betting Integrity Association), samt är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.