Fler SaaS-baserade leveranser till Optimala Hem

| 5 juli, 2022 | 0 kommentarer

OurLiving har levererat till tre stycken nya projekt till bostadsutvecklaren Optimala Hem, med inflyttning 22 juni och 7 juli. De moduler som levererats är tillval, som i sin tur genererar bostadsspecifika bopärmar, samt kommunikationsmodul. Denna modul möjliggör för bostadsutvecklare och bostadsrättsföreningar att enkelt kommunicera med bostadsinnehavarna. Betalningsmodellen är SaaS-baserad.

Optimala Hem använder OurLivings boendeplattform med tillvalhantering, digitala bopärmar och kommunikationsverktyg till samtliga sina nybyggnationer vilket årligen innebär ca 120 bostäder. OurLiving har nu senast levererat till projekt i Skurup och Flyinge med 16 stycken radhus respektive 14 stycken parhus samt till 10 stycken radhus i Jonstorp.

Karsten Johansen, Marknadschef på Optimala hem/Första villa BR har tidigare kommenterat:

”- Vårt bolag vill ligga i framkant vad gäller kundservice. Att använda OurLiving är en del av att ge kunderna ett verktyg där de enkelt kan sköta sitt hem och alla handlingar som där hör till. Inte bara vid köptillfället utan genom hela tiden man äger boendet.”

Henrik Jarl, VD Compare-IT Nordic AB, kommenterar:

”- Samarbetet med Optimala hem visar hur uppskattade våra funktioner är som vi tillhandahåller via OurLiving-appen. Inte bara före och under byggnationen utan också i förlängningen när bostadsrättsföreningen tar vid och man värdesätter vår SaaS-baserade betalningsmodell som är enkel för bostadsrättsföreningen att arbeta med.”

För ytterligare information:

Henrik Jarl VD, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 076 762 13 46

E-post: [email protected]

Leif Liljebrunn Styrelseordförande, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 0708 458 052

E-post: [email protected]

Om Compare-IT

Compare-IT är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets SaaSerbjudande är en digital boendeplattform och app som används av bostadsutvecklare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Plattformen och appen täcker en mängd olika tillämpningar som t.ex kommunikationsmodul, smarta hem, tillval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.