Flera testorder till TopRight inom klimat- och affärssmart LED-belysning

| 4 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Smart-techbolaget TopRight Nordic har fått testbeställningar gällande ny energismart LED-belysning, SMART LED™. Kunderna är VOLVO Cars i Oscarström och Valmont i Danmark. Värdet för test ordrarna är 325 tkr men potentialen är mycket stor om testerna faller väl ut.

TopRights SMART LED™ är ett hett område nu. Flertalet kunder har upptäckt vilken energibesparing en konvertering till SMART LED innebär. Några av dem som insett det klimatsmarta och affärssmarta med att övergå till den här lösningen är Catena Arena, InkClub, Frigoscandia och danska FaiTrans. Akademihallen, på Rögles hemmaplan Catena Arena, byter till TopRight SMART LED och åstadkommer en energibesparing på ca 65% jämfört med sin tidigare belysning. InkClubs stora lager och huvudkontor konverterar befintlig armatur till SMART LED med en optimal energibesparing på ca 70%.

EU-direktivet som förbjuder all produktion och försäljning av kvicksilverbaserade lysrör från sept. 2023 medför att efterfrågan på LED lysrör nu börjar öka markant. TopRight har utvecklat klimatfrämjande och affärskloka SMART LED lösningar som gör bytet av gamla lysrör till mer energieffektiva LED lysrör möjligt.

”Att nu Volvo Cars och Danska Valmont väljer att testa vår klimatsmarta LED-belysning är så klart en fjäder i hatten. Vi ser nya projekt utvecklas vilket visar både på ett stort förtroende för oss och värdet av de smarta lösningar vi levererar. Det här viktiga området är i en enormt expansiv fas just nu”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

SMART LED

Med TopRight Nordics LED teknik erbjuder vi kompletta belysningslösningar – kostnadseffektiva, energisnåla hälsosamma och miljövänliga. Det gör det möjligt att skräddarsy din ljusmiljö. Design och integration, dimbarhet, justering av ljustemperaturen och närvarostyrning är några delar som vi har lösningar på.

 

Energibesparingen för belysning är cirka 50–90 procent, beroende på jämförelsebelysningens typ och ålder. LED-lysrörens mångfaldiga livslängd jämfört med traditionella lysrör, innebär märkbart lägre drift- och underhållskostnader för belysningen. Besparingen betalar installationen på mycket kort tid, vanligtvis under två år.

 

Läs mer på www.toprightnordic.com

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Tobias Moberg, affärschef för TopEnvironment på 073-506 71 65 eller via mail, [email protected]

 

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, [email protected]

 

TopRight Nordic

TopRight är en bolagskoncern – en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion.

Vi skapar innovativa och effektiva lösningar genom att låta  ny teknik smälta ihop med befintlig. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer.

Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl

Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.

Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig – för dig och för världen. Tillsammans skapar vi framtiden!

TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM Nordic SME.

 

TopRight Nordic AB (publ) Taptogatan 6  
115 26 Stockholm    
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com    

TopRight Nordic AB (publ) Beatrice Lesslies Gata 7
421 31 Västra Frölunda 
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.