Flexibel tillgång till Volvobilar når en ny nivå med utökad tjänst från Volvo On Demand

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Volvo On Demand breddar sin tjänst och erbjuder kunder möjligheten att boka bilar månadsvis till ett fast pris. Den utökade tjänsten tar flexibel tillgång till Volvobilar till ytterligare en ny nivå. Månadsvisa bokningar är inledningsvis tillgängliga i Stockholm med ett begränsat antal bilar.  

Från att kunna boka en bil per timme, helg och vecka kan nu Volvo On Demands kunder även boka bilar månadsvis till ett fast pris. Utökningen av Volvo On Demands tjänst svarar upp mot ett växande behov av flexibelt bilanvändande, där allt fler värdesätter tillgång framför ägande. 

”Genom att bredda vår tjänst med månadsvisa bokningar når vi en bredare målgrupp och kan erbjuda fler kunder en flexibel tillgång till Volvobilar. Vi ser fram emot att ytterligare utöka vår tjänst och expandera utanför Sveriges gränser”, säger Erik Jivmark, VD på Volvo Car Mobility.   

Månadsvisa bokningar kommer inledningsvis att vara tillgängliga i Stockholm där ett begränsat antal Volvobilar erbjuds från 7 990 kr per månad. Flexibilitet och enkelhet står i centrum då inga bemannade stationer behöver besökas. En 30-dagarsperiod bokas enkelt direkt i appen och bilen låses upp med mobiltelefonen. Bokningen förnyas automatiskt månadsvis och avslutas senast tre dagar innan förnyelse.

Läs mer om erbjudandet på Volvo On Demands hemsida:
https://www.volvocars.com/se/on-demand/30-dagar

För mer information, kontakta
Johan Sahlin – Director of Communications
+ 46 76 118 32 32

[email protected]

Om Volvo Car Mobility
Volvo Car Mobility är ett mobilitetsteknikföretag som tillhandahåller den smarta mobilitetstjänsten Volvo On Demand. Tjänsten ger användare en flexibel tillgång till Volvobilar och är mycket uppskattad av kunder, med 4,8 i betyg i App Store. Med hjälp av kraften i sin AI-stödda mobilitetsplattform är Volvo Car Mobility en del i formandet av hållbara städer genom att minska antalet bilar och göra det möjligt för fler att röra sig fritt och hållbart.

Volvo Car Mobility är ett helägt dotterbolag till Volvo Car Group och en strategisk investering för att nå en bredare kundbas och möta nya konsumentpreferenser. Volvo Car Mobility har cirka 200 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm och lokala kontor i Göteborg och Malmö. Volvo On Demand finns i App Store och Google Play.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.