Flottaste flotten 2021 – återvinning vinnande tema

| 9 september, 2021 | 0 kommentarer

Även i år firades grönskan med de flytande trädgårdarna i Landskrona citadells vallgrav. Publikens röster är nu räknade och återvinning visade sig vara ett vinnande tema. Vann gjorde flotte nummer tre med titeln ”Man tar vad man har i Landskrona stad”. Bakom flotten stod Landskrona stad, enheterna park och gata. Alla flottbyggare var samlade på konsthallen när diplom, blommor och vandringspriset i form av en pokal med alla vinnare ingraverade från 2003 och framåt överlämnades på prisceremonin.  

 Vi gjorde verkligen det, tog vad vi hade. Bland annat gamla tätningsringar från stadens brunnar, säger Marit Engquist med ett skratt som tillsammans med Veronica Sjödahl och Emma Rahm representerade den tekniska avdelningen för enheterna park och gata på Landskrona stad.

Flottaste flotten är ett av de mest populära inslagen som vanliga år är en del av Trädgårdsgillet i Landskrona. Eftersom Folkhälsomyndigheten endast tillät 600 deltagare utomhus vid evenemang utan anvisade platser fick man fokusera på en av höjdpunkterna, de prunkande och fantasifulla flottarna i citadellets vallgrav. Trädgårdsgillet i Landskrona är ett populärt årligt arrangemang med fri entré för alla trädgårdsintresserade som startade 2003.

 Vi vill tacka alla som varit med i år. Vi är mycket glada att vi kan erbjuda flottaste flotten även i år. Det var mycket spännande flottar med olika uttryck och idéer som vi alla fick njuta av. Trädgårdsgillet kommer tillbaka i full skala 2022 med nya spännande upplevelser, säger Sverker Haraldsson, avdelningschef Uppleva på Kulturförvaltningen, Landskrona stad.

Årets deltagare var:

  • Tycho Brahes färgväxter – Tycho Brahe museet
  • Lev livet – Ödåkra Uteplantor AB
  • Man tar vad man har i Landskrona stad – Landskrona stad, enheterna park och gata, tekniska avdelningen
  • Reflektion – Mia och Anki, Tillsammansgruppen, aktivitet för äldre i omsorgsförvaltningen
  • Gudinnan – Artyfact Gallery, Patrick och Cecilia Björk
  • Frodiga möten och blomstrande tider – Landskrona stad, tillväxt och kommunikation och stadsbyggnadsförvaltningen

För mer information:
Sverker Haraldsson, avdelningschef Uppleva på Kulturförvaltningen, Landskrona stad, 0418-47 02 71, [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *