Flowscape lösning för hybrida arbetssätt vinner affär i Sverige

| 2 september, 2022 | 0 kommentarer

Flowscapes lösning för det hybrida arbetssättet fortsätter att vinna nya kunder i Sverige. Kunden är ett ledande konsultbolag som valt Flowscape. Första årets intäkt är 123,500 SEK (11,500 Euro) och därefter 33,500 SEK (3,200 Euro) årligen återkommande.

”Många företag i Sverige står inför utmaningen att anpassa kontoren till det hybrida arbetssättet. Frågor som att boka arbetsplatsen, veta när kollegorna är på kontoret och hur mycket kontoret används är kritiska. Den här affären ser vi som en första order då företaget har många kontor i Nordeuropa och vi ser goda möjligheter att utveckla samarbetet med den här kunden framöver.” säger Peter Löfgren, Ansvar över försäljning Norden på Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Installationen omfattar Flowscapes lösningar förrumspaneler,rumsbokning ochanalysportal med grafer för hur kontoret används.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.