Flowscape vinner affärer i Norge

| 5 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Flowscapes lösning för det hybrida arbetssättet fortsätter växa i Norge. Den här gången är det ett försäkringsbolag som väljer Flowscape för ett av sina kontor. Ordervärdet det första året är på 200,000 SEK (19,300 Euro) och därefter 52,500 SEK (5,100 Euro) årligen återkommande

”Norge utvecklas mycket bra för oss som marknad. Vi ser en bra efterfrågan och stor aktivitet hos kunderna. Den här affären ser vi som en första order då företaget har många kontor i hela Norden. Kunden efterfrågade en integrerad lösning med både rumsbokning, bokning av arbetsplatser och sensorer för att kunna mäta hur kontoret används. Som nästan alla bolag förändras det snabbt när de anställda kommer arbeta på kontoret vilket skapar efterfrågan på detaljerad data hur kontoret används. Vi ser goda möjligheter att utveckla samarbetet med den här kunder på ytterligare kontor framöver.” säger Peter Löfgren, Ansvar försäljning Norden på Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Installationen omfattar Flowscapes lösningar för rumspaneler, rumsbokning, bokning av arbetsplatser, sensorer i mötesrum och analysportal med grafer för hur kontoret används.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.