Flowscape vinner prestigekund i Finland

| 8 november, 2019 | 0 kommentarer

Flowscape har fått en order, på vår världsledande rumsbokningslösning, från ett av Finlands största bolag. Den första ordern är för fas ett och omfattar en våning på kundens huvudkontor i Helsingfors. Kundens plan är att installera rumsbokningslösningen på de resterande 6 våningarna strax efter nyår. Ordervärdet för den första våningen är 300.000 SEK över tre år.

”Vi är väldigt glada att ett stort företag i Finland har valt Flowscape som leverantör till deras huvudkontor. Detta stärker vår ställning på den Finska marknaden och visar återigen att Flowscape har en av världens starkaste smarta-kontors-lösningar.” säger Peter Reigo, VD och grundare.

Kunden har valt Flowscapes rumsbokningspaket bestående av rumspaneler, smart phone app, web app, kiosk skärmar, sensorer samt outlook plug-in och vårt uppdaterade statistikverktyg. Lösningen installeras i denna första fas i 13 rum på en våning i kundens huvudkontor i Helsingfors. Kundens plan är att lägga order för de resterande 100 rummen, i hela byggnaden, innan årsskiftet.

Affären genomförs tillsammans med Flowscapes partner Co-Ideation.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: [email protected]

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ”the modern office Flowmakers”. Genom att erbjuda en toppmodern IoT-teknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. Flowscape har även kommunikationsverktyget C-One, en flexibel plattform för att hantera storskalig kommunikation baserat på befintlig infrastruktur. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor) och London.

För mer information, besök www.flowscape.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *