Connect with us

Marknadsnyheter

Fluicell genomför riktad emission och emitterar vederlagsfria teckningsoptioner i syfte att öka försäljningstillväxt och takten i utvecklingsarbetet

Published

on

Styrelsen i Fluicell AB (”Fluicell” eller ”Bolaget”) har, villkorat av godkännande vid extra bolagsstämma den 19 december 2019, beslutat att genomföra en riktad emission av units, bestående av aktier och vederlagsfria teckningsoptioner, till en grupp av professionella investerare vilket initialt tillför Bolaget cirka 6,4 MSEK. Styrelsen har även beslutat att uppta en bryggfinansiering om 5,0 MSEK. I samband med ovanstående kapitalisering avser Bolaget även att emittera vederlagsfria teckningsoptioner, av samma serie som i unitemissionen, till befintliga aktieägare i Fluicell i syfte att minska den utspädning som uppstår. Vidare ämnar dessa teckningsoptioner säkerställa Bolagets långsiktiga kapitalbehov tillsammans med de teckningsoptioner som emitteras i den riktade unitemissionen. Nyttjandeperiod för samtliga teckningsoptioner kommer att vara i juni månad 2020. Genom ovanstående kapitalisering (inklusive brygglån), samt fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner kan Fluicell maximalt tillföras mellan  cirka 38,0 MSEK och cirka 42,4 MSEK innan emissionskostnader. Det är styrelsens bedömning att det kapital som inbringas kommer att ge Bolaget finansiellt utrymme för att kostnadseffektivt driva verksamheten mot både nära förestående- och långsiktiga värdeskapande aktiviteter för Bolagets aktieägare. Kallelse till extra bolagsstämma kommer att kommuniceras inom kort.

 Den likvid som initialt erhålls från den riktade unitemissionen bedöms bidra till Fluicells operativa verksamhet och framförallt möjliggöra för Bolaget att dra nytta av det momentum styrelsen nu upplever avseende sin nylanserade produkt Biopixlar®, samtidigt som den efterföljande möjliga likviden från samtliga teckningsoptioner av serie TO 1 vid halvårsskiftet 2020 är ämnad att säkerställa Bolagets långsiktiga kapitalbehov. Mer specifikt är styrelsens bedömning att det kapital som inbringas kommer att ge Fluicell finansiellt utrymme att fortsätta utveckla, marknadsföra och kommersialisera Biopixlar®-plattformen, samt även skala upp utvecklingen av de existerande produktplattformarna BioPen® och Dynaflow® Resolve. Det kapital som inbringas bedöms därvid bidra till Bolagets förmåga att skala upp försäljningsaktiviteten av hela produktkatalogen. Bolagets övergripande målsättning är därigenom att uppnå försäljningsintäkter om 10–15 MSEK under 2020 samt på längre sikt uppnå positivt kassaflöde och ”break-even” vid halvårsskiftet 2022. Övriga målsättningar för perioden 2019–2022 anges nedan i detta pressmeddelande.

VD Victoire Viannay kommenterar:

”Lanseringen av Biopixlar® är vår enskilt viktigaste händelse under 2019 och vi ser stor värdeskapande potential för både forskning och kommersiell läkemedelsutveckling. Vi har redan genom lanseringen upplevt ett avsevärt medialt intresse för Biopixlar® runt om i världen. Den kapitalisering vi nu genomför kommer att tillföra Fluicell nödvändigt kapital för att inleda försäljningsaktiviteter kring Biopixlar® genom marknadsföring, utbildning och rekrytering av ny personal med fokus på försäljning. Det tillförda kapitalet kommer att bidra till både kortsiktiga och långsiktiga värdeskapande aktiviteter i verksamheten och ge oss en möjlighet att vidareutveckla våra existerande plattformar i ett kommersiellt syfte. Vi ser ett stort momentum för Fluicell genom Biopixlar® och genom kapitaliseringen har vi möjlighet att ta Bolaget till nästa nivå”.

Styrelseordförande Stefan Tilk kommenterar:

”Vi har nu vuxit från två existerande plattformar till tre, och vi använder den ackumulerade kunskapen och de teknologiska plattformarna till att öka intresset för Fluicell i detta spännande skede när vi nu lanserat Biopixlar®. Genom lanseringen av systemet möjliggör vi för Fluicell att fortsätta resan och som ett tillväxtbolag gör detta oss ännu mer attraktiva mot marknaden. Fluicell har redan tidigare gått från att vara ett lokalt till ett globalt bolag och nu ser vi fram emot att ta ännu ett steg på den globala marknaden genom lanseringen av en produkt med avsevärd potential för läkemedelsindustrin och forskningen kring celler. Vi är glada att professionella investerare inom detta segmentet uppmärksammat oss och visat intresse för Bolagets arbete med att öka försäljningsaktiviteten och utvecklingsarbetet”.

Den riktade emissionen av units

Styrelsen har beslutat, förutsatt godkännande vid extra bolagsstämma den 19 december 2019, att genomföra en riktad emission av units om cirka 6,4 MSEK före emissionskostnader. Den riktade emissionen omfattar totalt 160 000 units där varje unit består av 5 aktier samt 4 teckningsoptioner av serie TO 1. Således emitteras 800 000 nya aktier och 640 000 nya teckningsoptioner av serie TO 1 genom unitemissionen. Teckningskursen per unit är av styrelsen fastställd till 40,00 SEK vilket motsvarar en teckningskurs per ny aktie om 8,00 SEK. Teckningskursen motsvarar en av styrelsen bedömd marknadsmässig kurs som fastställts utifrån fem dagars genomsnittlig volymvägd kurs för Bolagets aktie för en handelsperiod upp till två handelsdagar innan detta beslut med en procentuell rabatt om cirka 12 procent. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt och är av samma serie, samt innefattar samma rätt till teckning av nya aktier som de teckningsoptioner som vederlagsfritt kommer att emitteras Bolagets befintliga aktieägare. Vid fullt nyttjande av emitterade teckningsoptioner i den riktade unitemissionen kan Fluicell tillföras mellan cirka 5,4 MSEK och 6,3 MSEK, före  emissionskostnader under juni 2020.

Bolaget har erhållit bindande åtaganden avseende teckning i den riktade unitemissionen i enlighet med nedan fördelning:

Namn Antal units
Polynom Invest AB 25 000
Formue Nord Fokus AB 23 000
Alexander Schoeneck 17 500
Andreas Johansson 17 500
Love Carlsson 17 500
Jens Olsson 12 500
John Bäck 11 250
Stefan Lundgren 8 250
Eastbridge Capital AB 7 500
Peter Nilsson 7 500
Jimmie Landerman 5 000
Torna Kapital AB 3 750
Tonoy Sayeed 3 750
Totalt 160 000

Styrelsens skäl till avvikelse från aktieägares företrädesrätt

Anledningen till att frångå aktieägarnas företrädesrätt är att styrelsen anser det vara fördelaktigt för Bolaget och aktieägarna att tillvarata möjligheten att tillföra nytt rörelsekapital på ett kostnadsoptimalt och flexibelt sätt samtidigt som Bolaget får in kapitalstarka nya aktieägare. Kapitaliseringen ska i ett första skede finansiera Bolagets verksamhet och värdedrivande aktiviteter fram till halvårsskiftet 2020, med ett fokus på etableringen av Biopixlar® på marknaden, men även en ökad försäljningsaktivitet för de redan etablerade produkterna. Teckningsoptionerna ökar förutsättningarna att ta in ytterligare rörelsekapital på ett kostnadseffektivt sätt. Aspekterna ovan har resulterat i slutsatsen att det enligt styrelsens bedömning funnits övervägande skäl att frångå aktieägarnas företrädesrätt till gynnande för Bolaget och aktieägarna på sikt.

Villkor för teckningsoptioner av serie TO 1 i sammandrag

Samtliga teckningsoptioner som emitteras i den riktade unitemissionen och till Bolagets befintliga aktieägare är av samma serie samt innefattar samma rätt till teckning av nya aktier.

Optionsinnehavarna har rätt att för varje teckningsoption teckna en (1) ny aktie i Bolaget under nyttjandeperioden 1–22 juni 2020. Teckningskursen kommer att uppgå till 75 procent av den genomsnittliga volymvägda kursen för aktien enligt Nasdaq First North Growth Markets officiella kursstatistik under en period om 10 handelsdagar som slutar två bankdagar innan nyttjandeperioden inleds. Bolaget kommer att offentliggöra teckningskursen dagen innan den första dagen i nyttjandeperioden.  Teckningskursen ska inte överstiga 9,90 SEK per aktie och inte understiga 8,50 SEK per aktie. Teckningsoptionerna kommer vara föremål för sedvanliga omräkningsvillkor. Fullständiga teckningsoptionsvillkor kommer hållas tillgängliga på Bolagets hemsida.

Handel med teckningsoptioner

Fluicell har för avsikt att ansöka om notering av samtliga teckningsoptioner av serie TO 1 vid Nasdaq First North Growth Market. Bolaget kommer meddela beräknad första dag för handel av teckningsoptioner i separat pressmeddelande.

Erhållande av vederlagsfria teckningsoptioner för Bolagets befintliga aktieägare

I samband med ovanstående riktad unitemission avser Fluicell emittera vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO 1 till befintliga aktieägare i Fluicell i syfte att minska den utspädning som uppstår genom den riktade unitemissionen. Vidare ämnar dessa teckningsoptioner säkerställa Bolagets långsiktiga kapitalbehov tillsammans med de teckningsoptioner som emitteras i den riktade unitemissionen.

Emissionen av teckningsoptioner till befintliga aktieägare omfattar maximalt totalt 2 494 990 teckningsoptioner av serie TO 1 som emitteras till Fluicell för att därefter delas ut till befintliga aktieägare som kommer att erhålla en (1) vederlagsfri teckningsoption per tre (3) innehavda aktier på avstämningsdagen. Vid fullt nyttjande av emitterade teckningsoptioner till Bolagets befintliga aktieägare kan Fluicell maximalt tillföras mellan cirka 20,3 MSEK och 24,7 MSEK, innan emissionskostnader, under juni 2020.

Avstämningsdagen för att erhålla vederlagsfria teckningsoptioner beräknas inträffa cirka 3–7 bankdagar efter det att teckningsoptionerna registrerats hos Bolagsverket vilket förväntas ske under första halvan av januari 2020. Fluicell kommer efter sådan registrering pressmeddela om definitiv avstämningsdag. Den riktade unitemissionen kommer att registreras efter avstämningsdagen för att erhålla vederlagsfria teckningsoptioner för Bolagets befintliga aktieägare. Det innebär att de investerare som deltog i den riktade unitemissionen inte kommer att erhålla ytterligare teckningsoptioner än de som anges ovan.

Bryggfinansiering

I syfte att upprätthålla en hög verksamhetstakt enligt kommunicerade målsättningar fram till halvårsskiftet 2020 har Fluicell i samband med den riktade unitemissionen upptagit en bryggfinansiering om 5,0 MSEK före emissionskostnader från Formue Nord Fokus A/S. Bryggfinansieringen löper till och med den 31 juli 2020 med en fast ränta om 1,2 procent per påbörjad 30-dagarsperiod. Upplupen ränta är inte kumulativ (s.k. ”ränta på ränta”). Lånet jämte upplupen ränta avses återbetalas med teckningslikvid från nyttjande av ovan nämnda teckningsoptioner av serie TO 1. Fluicell har möjlighet att återbetala lånet innan löptidens utgång. Om hela eller delar av lånet inte är återbetalt senast den 30 september 2020, eller om Fluicell genomför en nyemission före detta datum, har långivaren rätt att konvertera lånet till aktier till gällande marknadsmässiga villkor för att minska eventuell kvarvarande låneexponering i Bolaget.

Den totala kapitaliseringen

Genom den riktade unitemissionen och erhållande av vederlagsfria teckningsoptioner för Bolagets befintliga aktieägare kan totalt 800 000 nya aktier och maximalt 3 134 990 nya teckningsoptioner av serie TO 1 emitteras i Bolaget. Genom kapitaliseringen (inklusive brygglån), samt fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner kan Fluicell maximalt tillföras mellan  cirka 38,0 MSEK och cirka 42,4 MSEK innan emissionskostnader. Det är styrelsens bedömning att denna kapitalisering, förutsatt utfallet vid teckningsoptionernas nyttjandeperiod, kommer att vara tillräcklig för att driva Bolagets värdeskapande aktiviteter fram till dess då styrelsen bedömer att Bolaget kommer att nå break-even under halvårsskiftet 2022. Emissionskostnader för den riktade unitemissionen och bryggfinansieringen uppgår till cirka 1,4 MSEK. Samtliga emissionsbeslut enligt ovan förutsätter godkännande vid extra bolagsstämma den 19 december 2019.

Utspädning

Genom den riktade unitemissionen ökar antalet aktier med 800 000 stycken. Det totala antalet aktier kommer därmed att uppgå till 8 284 970 stycken, motsvarande en utspädningseffekt om 9,66 procent. Aktiekapitalet ökar med 88 000 SEK till 911 346,70 SEK. Vid fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO 1 kommer antalet aktier att öka med maximalt ytterligare 3 134 990 stycken och därigenom totalt uppgå till 11 419 960 stycken, vilket motsvarar en utspädningseffekt om 27,45 procent. Aktiekapitalet kommer att öka med högst 344 848,90 SEK till 1 256 195,60 SEK.

Fluicells operativa och finansiella målsättningar i slutet av 2019 och under 2020

Operativa målsättningar 2019–2020

  • Att inleda försäljningsaktiviteterna kring Biopixlar® under resterande delen av 2019 och sedan uppnå initial försäljning/beställningar/Letter of Intent under de efterföljande månaderna. Fluicell ämnar skala upp försäljning av hela produktkatalogen under 2020 och visa en försäljningstillväxt om 200 procent eller mer.
  • Utforska möjligheten till CRO-samarbeten med strategiska partners i form av läkemedelsföretag och akademiska kunder.
  • Att uppnå en affär och/eller licensaffär med läkemedelsföretag till ett värde om 1 MSEK eller mer.

Finansiella målsättningar 2019 och framåt

  • 2019 uppnå försäljningsintäkter om minst 2,2 MSEK.
  • Att för 2020 uppnå försäljningsintäkter på mellan 10–15 MSEK.
  • Att uppnå positivt kassaflöde och ”break-even” H1 2022.

Finansiell rådgivare, emissionsinstitut och legal rådgivare

Sedermera Fondkommission är finansiell rådgivare och emissionsinstitut till Fluicell i samband med kapitaliseringen. Markets & Corporate Law agerar legal rådgivare.

Denna information är sådan information som Fluicell AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 december 2019.

För mer information, vänligen kontakta:
Victoire Viannay, VD, +46 (0) 725 65 42 05, victoire@fluicell.com

Mats Jonasson, CFO, +46 (0) 768 70 63 88, mats@fluicell.com

 

Fluicell AB 
Flöjelbergsgatan 8C, 431 37 Mölndal, Sverige
+46 762 08 33 54 
https://fluicell.com/ 
info@fluicell.com

Om Fluicell

Fluicell är ett Göteborgsbaserat bolag som har kommersialiserat en produktportfölj för att bearbeta och studera enskilda celler inom framför allt läkemedelsutveckling. Fluicells befintliga produkter är forskningsinstrumenten BioPen® och Dynaflow® Resolve som redan idag ger forskare möjlighet att studera, bearbeta och mäta läkemedelseffekter i enskilda celler på en unik detaljnivå. Som en vidareutveckling av den befintliga produktportföljen har Fluicell utvecklat en unik högupplöst teknologi för bioprinting i både 2D och 3D under namnet Biopixlar®. Med detta system kan komplexa vävnadsliknande strukturer skapas där positionering av enskilda celler kan kontrolleras. Mer information finns på www.fluicell.com. Fluicells Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Mangold Fondkommission AB som kan nås på +46 (0)8-50301550 alternativt via ca@mangold.se.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Ny rapport från Radar visar egenskaperna som eftertraktas mest på Nordlos IT-marknad

Published

on

By

Kompetens, kvalitet och samarbetsförmåga prioriteras högst när Nordlos kunder väljer leverantör. Det visar resultatet av Radars nya kundnöjdhetsrapport där Nordlo ligger i framkant i rapportens samtliga bedömningsområden, framför allt inom infrastruktur och drift samt verksamhetsnära IT.

– Det är glädjande att återigen få bekräftat att kunderna uppskattar Nordlos verksamhetsnära modell och samarbetsförmåga. En nära relation och personlig känsla har aldrig varit mer aktuellt, säger Fredrik Almén, koncernchef på Nordlo.

Fredrik Almén, koncernchef på Nordlo.

I Radars senaste kundnöjdhetsrapport, som görs på uppdrag av Nordlo, fick kunder möjlighet att utvärdera bolaget som samarbetspartner utifrån olika verksamhetsområden, bland annat drift, verksamhetssystem och resurser. Resultatet jämförs med Radars data över det samlade marknadsgenomsnittet, bland annat från deras årliga leverantörskvalitetsgranskning där över 1000 bolag deltar.

– Årets mätning visar att Nordlo är en proaktiv leverantör som förstår och bidrar till att driva kundernas verksamheter framåt. Vi är övertygade om att detta är egenskaper som kommer bli alltmer eftertraktat bland företag i framtiden.

Resultaten presenteras inom fyra huvudområden:

  • Infrastruktur och drift (server, lagring IaaS, nätverk etc.)
  • Verksamhetsnära IT (applikationer, SaaS, verksamhetssystem, integration etc.)
  • Användarnära IT (arbetsplats, telefoni, servicedesk etc.)
  • Konsulter och resurser (strategiska konsulter, tekniska specialister, utvecklare, teknikresurser)

Bedömningen gäller leverans i förhållande till överenskommelse/förväntan och sker genom att kunderna poängsätter leverantören på en skala (Kundnöjdhetsindex, KNI) mellan ett och fem, där ett (1) poäng motsvarar lägst betyg och fem (5) poäng motsvarar högst betyg.

– Inom områdena infrastruktur och drift samt verksamhetsnära IT ligger vi högt över marknadsgenomsnittet och där allt fler kunder rekommenderar oss vilket är en indikation på att vi förstår kundernas verksamhet, är proaktiva och värderar ett nära samarbete, säger Fredrik Almén.

”På det stora hela presterar Nordlo bra och ligger bättre än marknadsgenomsnittet inom samtliga områden och ökar faktiskt inom vissa kriterier, vilket går emot marknaden där vi den senaste tiden kunnat notera genomgående nedgångar, detta är positivt”, skriver Radar i rapporten.

Vill du veta mer – kontakta:
Fredrik Almén, koncernchef Nordlo, +46 70 333 15 59, fredrik.almen@nordlo.com 

Nordlo är en av Nordens ledande aktörer inom moln och infrastruktur. Bolaget erbjuder skalbara driftlösningar, managerade tjänster och full outsourcing av IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentliga verksamheter. Genom nära samarbete och med ansvarsfulla val av innovativ teknik hjälper Nordlo kunderna att stärka sin konkurrenskraft och driva digitaliseringen framåt. Nordlo omsätter 2,1 miljarder SEK, har ca 900 anställda på orter över hela Sverige och stora delar av Norge. nordlo.com

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Med kompakt design och hållbara prestanda ger Getinges cGMP-diskmaskin renrumseffektivitet en ny innebörd

Published

on

By

Idag presenterar Getinge GEW 888 neo, en cGMP-diskmaskin utformad för att effektivisera renrumsutrymmen. GEW 888 neo är designad för att uppfylla de strängaste kraven inom den biofarmaceutiska industrin och gör det möjligt för kunder att maximera sina renrumsutrymmen.

Renrumsutrymmen är en värdefull facilitet för alla biofarmaceutiska företag, och designen av GEW 888 neo främjar utformningen av dessa utrymmen. Tack vare en kombination av mindre platsbehov och exceptionell diskkapacitet kan biofarmaceutiska företag optimera sin installation och få ut mesta möjliga av sina renrumsanläggningar.

– En av egenskaperna hos GEW 888 neo är förmågan att leverera hållbara prestanda samtidigt som högkvalitativa diskresultat säkerställs. Diskmaskinen har en reducerad vatten- och energiförbrukning och bidrar därmed till renare miljö och lägre driftskostnader. Den robusta konstruktionen och högkvalitativa komponenter garanterar lång livslängd med minimerade stilleståndstider och låg total ägandekostnad, säger Robert Hohner, Product Line Manager Life Science washers på Getinge.

GEW 888 neo har en användarvänlig design tack vare placeringen av det intuitiva pekskärmsgränssnittet och tillägget av lastställsidentifiering och autostart-systemet som underlättar hanteringen och garanterar säker och effektiv drift i renrumsmiljön. Gränssnittet stöder aktuella branschkrav och möjliggör problemfri anpassning till förändrade krav. Dess vertikala utrymmesbesparande skjutdörr möjliggör en ergonomisk lastning/avlastning av laststället. Lastställets identifiering & AutoStart-systemet garanterar att korrekt validerat program är förvalt, eller startas automatiskt när lastningen har slutförts. Identifieringen kommer att loggas på batchrapporten och revisionsspåret för att säkerställa spårbarhet.

– Utöver sin kompakta storlek och hållbara prestanda möjliggör GEW 888 neo hög kapacitet och tillförlitlighet i rengöringsprocesser. Den höga diskkapaciteten garanterar effektiv bearbetning av produktionsutrustning, komponenter och glasgods. Den toppmoderna patenterade sköljningsprocessen i ett enda steg säkerställer optimala prestanda med mycket låg förbrukning av vatten för injektion (WFI). Denna nya innovativa tekniska lösning gör att vi kan utföra flera sköljningar i slut- eller försköljningsfasen. Flexibiliteten som detta innebär uppskattas mycket av våra kunder, förklarar Robert.

Driftstopp utgör en betydande utmaning för produktionslinjer, därför introducerar GEW 888 neo ett I/O-länksystem, som är ett kommunikationsprotokoll för sensorer och ställdon som ansluts via fältbussanslutningar.

– Det möjliggör kommunikation vid fel och minskar behovet av kabeldragning. Dessutom kan systemet enkelt anpassas om ytterligare funktioner skulle krävas i framtiden. I det stora hela kommer I-O-länksystemet att säkerställa högre drifttid och bättre övervakning, säger Robert.

Han fortsätter:

– Vår GEW 888 neo representerar tekniska framsteg inom renrumsdiskmaskiner. Dess kompakta design, hållbara prestanda och utmärkta diskkapacitet gör det möjligt för våra kunder att optimera sin renrumsverksamhet och uppnå oöverträffad effektivitet.

Lanseringen av GEW 888 neo är ett bevis på Getinges engagemang för att främja utveckling och innovation inom life science-branschen och leverera lösningar som uppfyller kundernas behov.

Läs mer om Getinges GEW 888 neo >>

Mediakontakt:

Caroline Örmgård, Head of Public & Media Relations
Tel: 010 335 0041
E-post: caroline.ormgard@getinge.com

Om Getinge
Med en fast övertygelse om att alla människor och samhällen ska ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och Life Science-institutioner med produkter och lösningar som har utvecklats för att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsflöden. Erbjudandet omfattar produkter och lösningar för intensivvård, kardiovaskulära procedurer, operationssalar, sterilgodshantering samt Life Science-sektorn. Getinge har cirka 12 000 medarbetare världen över och produkterna säljs i mer än 135 länder.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Vad ska fölet heta? Här kommer topp-10 namnen!

Published

on

By

Härliga vårtecken med alla fina, spralliga föl är äntligen här! Nu funderar många fölägare på vad de ska kalla den lilla nykomlingen. Här bjuder Agria på inspiration med de 10 vanligaste fölnamnen från förra året. Vilket väljer du?

Fölnamn – Topp 10

  1. Luna
  2. Stella
  3. Diva
  4. Freja
  5. Hector
  6. Saga
  7. Helga
  8. Hilda
  9. Hugo
  10. Humla

Listan gäller vanligaste namnen på föl födda 2023 som är försäkrade i Agria Djurförsäkring.

Fler hästnamn finns här:

https://www.agria.se/hast/artiklar/om-hast/populara-hastnamn-i-sverige/

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.