Flygbussen till Ryanairs avgångar tidigareläggs

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Måndagen den 13 juni kommer den flygbuss som kör till Ryanairs avgångar att börja avgå 10 minuter tidigare än i dagsläget.

– Det beror primärt på att Ryanair och SAS har olika incheckningsrutiner och tider. För att underlätta för resenärerna ändrar vi därför avgångstiden för Ryanairbussen. Dessutom ser vi att de resenärer som ska flyga med Ryanair är ute i så god tid att de ofta fyller upp bussen som kör till SAS avgångar. På det här sättet hoppas vi skapa en större smidighet när det gäller resan till flygplatsen, säger Marie Larsson, vd på Skellefteå buss.

Beslutet har fattats efter dialog med Skellefteå Airport och busschaufförerna. Genom att tidigarelägga bussarna till Ryanairs avgångar med 10 minuter kommer dessa turer att avgå 20 minuter före de bussar som kör till SAS avgångar.

För mer information:
Marie Larsson, vd Skellefteå Buss
0910-725601

______________________________

Skellefteå buss är det marknadsledande kollektivtrafikbolaget i Västerbotten. Med ledorden ”Tänk om” vill vi utveckla och utmana oss själva och andra att ta ännu bättre hand om miljön, samhället och varandra. Skellefteå buss har funnits sedan 1974 och är helägt av Skellefteå kommun. Totalt förfogar företaget över ett 130-tal fordon och cirka 240 anställda. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.