Fokus på gröna fasader under NORDBYGG 2020

| 4 december, 2019 | 0 kommentarer

WICONA ställer ut på NORDBYGG 21-24 April 2020. Här är siktet inställt på nästa generation och framtidens städer. Vi presenterar våra, i särklass, gröna certifierade fasader – tillverkade av minst 75% återvunnet End-Of-Life aluminium. 

Flyttar gränserna för koldioxidsnåla aluminiumsystem

200.000.000 ton aluminium lagras för närvarande i byggnader runt om i världen. Aluminium har en livscykel som få andra metaller kan matcha. Det är korrosionsbeständigt och kan återvinnas om och om igen till endast en bråkdel av den energi som går åt vid framställning av primäraluminium. Detta gör aluminium till ett utmärkt byggmaterial – i nya former och för nya ändamål för att möta behoven och utmaningarna i olika tider och produkter. 

​​Under Nordbygg presenterar WICONA Hydro CIRCAL – ett produktsortiment som tillverkas av minst 75 % återvunnet material från konsumentprodukter. Tack vare användningen av återvunnet material kan vi minska energiförbrukningen avsevärt utan att ge avkall på kvaliteten.

Genom att använda branschens mest avancerade sorteringsteknologi kan vi erbjuda fasader, dörrar och fönster med marknadens högsta återvinningsgrad. Ju högre återvinningsgrad i materialet, desto lägre koldioxidavtryck!

Vi kommer fortlöpande att informera om kommande seminarier och händelser under Nordbygg.

Stay tuned – Vi ses på Nordbygg!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *