Förändrat arrangemang vid Dometics årsstämma den 7 april 2020 till följd av spridningen av coronaviruset

| 23 mars, 2020 | 0 kommentarer

För Dometic är det högsta prioritet att värna om sina aktieägares, anställdas och övriga intressenters hälsa. Som en konsekvens av spridningen av coronaviruset har Dometic beslutat att vidta särskilda försiktighetsåtgärder för att begränsa smittorisken vid bolagets årsstämma den 7 april 2020. 

Årsstämman planeras att genomföras som tidigare kommunicerat på Hotel At Six, Brunkebergstorg 6, den 7 april 2020 kl 13:00. Årsstämmans omfattning kommer dock att kortas ned samt genomföras med följande försiktighetsåtgärder.

  • Inregistrering först från kl 12:30, från tidigare kommunicerat kl 12:00. 
  • Vid registrering kommer deltagare att erbjudas, och uppmanas att använda, handsprit.
  • Ingen förtäring kommer att erbjudas.
  • Stämman kommer i sin helhet att kortas ned i tid.
  • Ingen produktutställning kommer att finnas på plats.
  • Antalet personer som ej är aktieägare kommer att begränsas. 
  • Samtliga deltagare kommer att tilldelas bestämda platser.
  • Aktieägare är välkomna att i förväg skicka frågor till årsstämman till [email protected].
  • Aktieägare är välkomna att använda en fullmakt istället för att delta i årsstämman personligen.

Till följd av rekommendationen från Folkhälsomyndigheten i Sverige, ombedes aktieägare som är sjuka, nyligen har vistats i ett riskområde eller tillhör en riskgrupp att inte deltaga vid årsstämman, utan rösta via ombud. Fullmaktsformulär finns tillgängligt på bolagets webbplats www.dometic.com. Vänligen notera att Dometic inte får samla in fullmakter och agera ombud men att Euroclear har erbjudit sig att fungera som ombud för aktieägare som är privatpersoner om så önskas.

Dometic följer noggrant händelseutvecklingen och kommer vid behov att uppdatera bolagets försiktighetsåtgärder inför årsstämman och ber alla som avser delta på årsstämman att hålla sig uppdaterade via www.dometic.com kring eventuella ytterligare åtgärder.

   
FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA
Johan Lundin, Head of Investor Relations and Communications
Tel: +46 8 501 025 46

Email: [email protected]

    
OM DOMETIC

Dometic är världsledande inom lösningar för det mobila livet på områdena Mat & Dryck, Klimatsystem, Energi & Stryning och Andra Applikationer. Dometic har verksamhet i Nord- och Sydamerika, EMEA samt Asien och Stillahavsområdet och erbjuder produkter som används i fritidsfordon, i fritidsbåtar och arbetsbåtar, lastbilar och premiumbilar samt inom en rad andra områden. Vår drivkraft är att skapa smarta och tillförlitliga produkter med enastående design. Vi säljer våra produkter i ett hundratal länder och vi har ett globalt nätverk av återförsäljare som servar aftermarket. Dometic har cirka 7 200 medarbetare världen över, redovisade en nettoomsättning på omkring 18,5 Mdr för år 2019 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *