Förändring i Brighters ledning

| 7 februari, 2021 | 0 kommentarer

I december 2020 meddelade Brighter AB att Henrik Norström tar en ”time out” från sitt uppdrag som vd i Brighter AB med anledning av den utredning som Ekobrottsmyndigheten bedriver som berör honom.

Styrelsen i Brighter AB har beslutat att entlediga Henrik från sitt vd-uppdrag i Brighter AB och han kommer att lämna bolaget med omedelbar verkan. Arbetet med att hitta en långsiktig ersättare till positionen kommer att påbörjas nästa vecka. Christer Trägårdh kommer att vara tillförordnad vd tills en ersättare finns på plats.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Investor Relations
[email protected]

Christer Trägårdh, tf VD
[email protected]

Emilie Erhardt Winiarski
[email protected]

Certified Adviser
Brighters Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 – 684 211 10, [email protected], www.eminova.se

Om Brighter AB (publ)
Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighter är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

Denna information är sådan information som Brighter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 7 februari 2021 kl. 19:00 CET.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *