Förändring i styrelsen för Bioservo Technologies AB

| 29 maj, 2020 | 0 kommentarer

Karin Ruiz har begärt utträde ur styrelsen. Vi tackar Karin för hennes värdefulla insatser med sin kompetens och erfarenhet från både multinationella företag och mindre tillväxtbolag. Hon har under tre år som styrelsemedlem visat stort engagemang i bolaget.

Det är styrelsens uppfattning att styrelsens nuvarande sammansättning efter utträdet fortfarande tillgodoser bolagets nuvarande behov, sett till antal ledamöter, oberoende och kompetens. Bolaget kommer därmed inte att inleda någon omedelbar rekrytering av ytterligare styrelseledamot.

För mer information, vänligen kontakta
Petter Bäckgren, VD, Bioservo Technologies AB
Telefon: 08 21 17 10

[email protected]

 

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 maj 2020 kl. 21.00 CEST.

Om Bioservo Technologies
Bioservo Technologies AB (publ) är ett världsledande företag inom bärbara, muskelförstärkande system för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Alla våra innovativa produkter och system är designade för att hålla människor starka, friska och effektiva.

Bolaget har en unik global position inom soft exoskeleton-teknologi för handen, både för industriella tillämpningar som förbättrar arbetares hälsa och för att förbättra livskvalitet för personer med nedsatt muskelstyrka.

Bioservo Technologies grundades 2006 genom ett samarbete mellan forskare på Kungliga Tekniska Högskolan och läkare på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Bioservo Technologies är ett svenskt publikt aktiebolag med huvudkontor och verksamhet i Kista norr om Stockholm.

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399 [email protected], är utsedd till bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market.
För mer information, vänligen besök 
www.bioservo.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *