Freja eID har nu passerat 400 000 användare

| 26 november, 2021 | 0 kommentarer

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man har passerat 400 000 registrerade användare och hade totalt 412 000 registrerade användare per den 26 november.

Freja är en digital wallet med en mängd funktioner för mer kontroll och mindre friktion i den digitala världen. Bland annat innehåller den en statligt godkänd e-legitimation för identifiering till hundratals offentliga och privata e-tjänster. Freja kan också användas som en fysisk ID-handling i mobilen, exempelvis för paketutlämning och apoteksärenden. Utöver detta ger Freja användaren möjlighet att lagra och skanna covidpass, hantera e-tjänstelegitimation, ID-skydd och datadelning med samtycke.

I början av 2021 hade Freja 100 000 användare och användartillväxten har varit kraftig under året. Detta har medfört att Freja under flera tillfällen innehaft förstaplatsen på topplistorna för de mest nedladdade apparna i AppStore och Google Play.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Den kraftiga användartillväxten visar att det koncept vi har skapat med Freja möter ett behov hos användarna. Personligen tror jag det är kombinationen av alla olika funktioner som är nyckeln; att Freja inte bara är en e-legitimation utan att den också har en lång rad andra funktioner som gör det digitala livet smidigare och säkrare.”

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: 08-5272 7982
E-post:
[email protected]

Om Freja eID Group
Freja eID Group AB (publ) utvecklar produkter och tjänster för digital identifiering. Verksamheten består av den internationellt skalbara e-legitimationen Freja eID samt säkra fulfilmenttjänster. Företaget har kontor i Sverige och Serbien. Freja eID Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Erik Penser Bank AB är Freja eID Groups Certified Adviser, för kontakt med dem ring 08-463 83 00 eller skicka e-post till [email protected]. För ytterligare information: www.frejaeid.com | 
Finansiell information Freja eID Group AB (publ)

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *