Genesis IT lanserar ny webbplats för iFenix

| 9 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 09, 2017 17:07 CET

Genesis IT har under de senaste kvartalen lagt stort fokus på arbete med tydligare kommunikation kring bolagets huvudprodukt – iFenix. Detta arbete har resulterat i relanseringen av iFenix – retail reborn. Lanseringen av en ny kommunikationsplattform för iFenix är ett viktigt steg i bolagets ambition att tydligare nå ut med fördelarna av produkten, i syfte att bredda kundbasen inom både befintliga som nya branscher.

”Webbplatsen riktar sig till de företag som idag sitter fast i komplexa och dyra system, och vill stärka sin konkurrenskraft och framtidssäkra sin affär. Vi erbjuder lättillgänglig information och produktöversikt av iFenix, webinars för vidareutbildning av både nya och befintliga kunder och dessutom har vi en kalkylsstödsfunktion för att hjälpa företagen att få en mer detaljerad kostnadsbild över sitt nuläge”, säger Patrik Liljegren, informations- och marknadschef på Genesis IT.

iFenix är ett heltäckande och totalintegrerat affärssystem för retail- och andra kedjeföretag. Lösningen är helt molnbaserad och täcker företagets samtliga kärnprocesser, från Retail Management Solutions till ansvar för hela IT-miljön, inklusive säker infrastruktur och support.

Läs mer om iFenix på
www.ifenix.se
 


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Genesis IT AB (publ)

Patrik Liljegren, Informationschef

E-post: 
[email protected]

Tel: 010 27 27 311Genesis IT AB

Norrsågsvägen 41, 972 54 LULEÅ

Hemvärnsgatan 9, 171 54 SOLNA

Tel 010 27 27 200, E-post

[email protected]
, Internet
www.genesis.se

Genesis IT är en av Sveriges ledande leverantörer av molnbaserade affärssystem, tjänster och IT-driftslösningar.

Genesis ITs egenutvecklade plattform möjliggör innovativ, tillförlitlig och kostnadseffektiv IT-hantering. Bolagets huvudprodukt, iFenix, är ett komplett abonnemangsbaserat affärssystem för branscher med kedjestruktur eller ett stort butiksnät, och erbjuder bland annat integrerad e-handelslösning och specifik funktionalitet mellan huvudkontor och butik. Genesis IT grundades 1998, har cirka 40 anställda och huvudkontor i Luleå samt försäljningskontor i Stockholm.


Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *